Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
:pos: :pos: :)

Се зачленив таму одамна, ама не можев да се снајдам некако...
Иначе ja почнав да влечам секоја недела деца, по 200 000 уложува, излезе еден, го продадов за 500 000, сега еден што вреди 250 000.
Исплати се, да си земеш мала пара. :)

Ај утре со среќа.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Имаш мала грешка.Еднаш во 10 недели моеш да тргуваш со еден ист тим. се со цел да се спречат малверзациите . Јас и претходно кажав. Имаш играч од 15000 индекс што се продава по 14 милиони. Се до 3-4 пати повеќе од вредноста на играчот ми е прифатливо.Се над тоа е матна зделка. Инаку не сте игрАЛЕ СО Охрид во купот зашто на куп рејтингот си поише од 32ри.Знаци си бил или 9то или подоле претходната сезона.Инаку Охрид ми ечудо невидено. Не ми е јасно како ниеднаш не му се повредил играч, а ги игра по 3 четвртини.[/quote
fala za informacijata, sega mi e jasno :D Utre igram so Ohrid.So taktiki ima toj be.Igra cela sezona so 7 igraci koi ne otskoknuvaat tolku mnogu po indexot.Pari za nisto ne trosi, kojznae ima sega 30 milioni vo bankata :):wink:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Имаш мала грешка.Еднаш во 10 недели моеш да тргуваш со еден ист тим. се со цел да се спречат малверзациите . Јас и претходно кажав. Имаш играч од 15000 индекс што се продава по 14 милиони. Се до 3-4 пати повеќе од вредноста на играчот ми е прифатливо.Се над тоа е матна зделка. Инаку не сте игрАЛЕ СО Охрид во купот зашто на куп рејтингот си поише од 32ри.Знаци си бил или 9то или подоле претходната сезона.Инаку Охрид ми ечудо невидено. Не ми е јасно како ниеднаш не му се повредил играч, а ги игра по 3 четвртини.[/quote
fala za informacijata, sega mi e jasno :D Utre igram so Ohrid.So taktiki ima toj be.Igra cela sezona so 7 igraci koi ne otskoknuvaat tolku mnogu po indexot.Pari za nisto ne trosi, kojznae ima sega 30 milioni vo bankata :):wink:
Или ги дава сите пари на медицински персонал. ЈАс иам стаено 50000, ако он си пресметал дека 200000 може да уложува ондак ок...ама мене мие мно чудно ипак. А може и на крај на сезона ќе кризира...ќе видиме.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Тој Охрид стварно е неверојатен.
Не ми е јасно како може така да тепа, со 7 играчи...
Па како се справува со уморот?

Иначе во вашата лига 1.1 е многу интересно, неколку екипи се борат за влез во прва лига.
Во мојата не е толку интересно, малку се тие што редовно се логираат.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Не бе така ти се чини! Четворица сме конкурентни да кажам, дури Гоко премногу лесно го победив дури ме изненади.... ама јас мислам дека сите ќе влеземе пошо екипиве од прва лига се тапа. Е ако си останеме сите и наредна сезона у прва лига активни, е тогаш ќе биде мнооогу зкаон.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, да наредна сезона во прва лига ќе биде одлична!
Ќе дојдат јаки екипи во прва лига, ботовите ќе си одат.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
ме интересира каде е била бонг??/ што се деси со типот зошто спродаде цел тим???

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
ме интересира каде е била бонг??/ што се деси со типот зошто спродаде цел тим???
Купив тренер за 6 милиони и нешто:)...играчите многу брзо напредуваат следната сезона ќе биде пекол:)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Еј викаш има напредок а???? ама штом си потрошил 6 милиони тренерот има оцена минимум 20 за секој скил????? А ајде да прашам нешто платите на играчите се неделно, месечно или годишно.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Неделно....

Иначе тренерот ми има 2 скила над 20 ,еден скил 20 и 2 по 19:)))другите се по 7 8

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Денеска го тепав тимот после мене што е, значи 3-то место, имаше пораз повеќе, сега има 2 повеќе.
До средина на трета четвртина ептен се нервирав, иако никогаш не ме поведе, цело време бегав 2-4 поени.
Но, во последната четвртина на 8-8 направив голема серија и ја добив четвртината со 26:10.

Победив вкупно 86:55.
И Скопје Редс загубија, па така да второто место ми е се посигурно.

Едит: Била Бонг даде 30 поени во ова коло. :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Еј, јас сум се усрал ептен ова коло. Играв против Шрек тим и ја одмарав цела прва петорка за утакмицата во купот во четврток и ...победив 70-67. Инаку они водеа речиси целиот натпревар..народски кажано , гомно ми смрзна. изгледа ќе го жртвувам купот зашто иам многу набиен распоред и многу почнаа играчиве да се повредуваат.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Видов дека беше 62:62 кога влегов, после гледам си тепал. : )

Иначе Охрид пак победи, ханибал06 и неговиот тим АБА Струмица загубија.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
DA, izgubiv od Ohrid 47-70.Sto da se pravi taa e.Sega sum 3to mesto i cel mi e da ne padnam pod 4to(dobra cel a).Tri igraci mu dale po 20 poeni i me pobedi:). Samo da flezam u 1 liga i ke bide interesno dogodina.Do kraj na sezona sega ne treba da imam poraz eventualno od Pravnice.
A, ovojo skopje selticks sekoj vtor den kupuva igraci so prosek od 15000 index, a so strategija ima toj neznam.ajde poz :)

Kajgana Shop

На врв Bottom