- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
dobra e i buzzerbeater.org
Имаш мала грешка.Еднаш во 10 недели моеш да тргуваш со еден ист тим. се со цел да се спречат малверзациите . Јас и претходно кажав. Имаш играч од 15000 индекс што се продава по 14 милиони. Се до 3-4 пати повеќе од вредноста на играчот ми е прифатливо.Се над тоа е матна зделка. Инаку не сте игрАЛЕ СО Охрид во купот зашто на куп рејтингот си поише од 32ри.Знаци си бил или 9то или подоле претходната сезона.Инаку Охрид ми ечудо невидено. Не ми е јасно како ниеднаш не му се повредил играч, а ги игра по 3 четвртини.[/quote
fala za informacijata, sega mi e jasnoUtre igram so Ohrid.So taktiki ima toj be.Igra cela sezona so 7 igraci koi ne otskoknuvaat tolku mnogu po indexot.Pari za nisto ne trosi, kojznae ima sega 30 milioni vo bankata
:wink:
Или ги дава сите пари на медицински персонал. ЈАс иам стаено 50000, ако он си пресметал дека 200000 може да уложува ондак ок...ама мене мие мно чудно ипак. А може и на крај на сезона ќе кризира...ќе видиме.Имаш мала грешка.Еднаш во 10 недели моеш да тргуваш со еден ист тим. се со цел да се спречат малверзациите . Јас и претходно кажав. Имаш играч од 15000 индекс што се продава по 14 милиони. Се до 3-4 пати повеќе од вредноста на играчот ми е прифатливо.Се над тоа е матна зделка. Инаку не сте игрАЛЕ СО Охрид во купот зашто на куп рејтингот си поише од 32ри.Знаци си бил или 9то или подоле претходната сезона.Инаку Охрид ми ечудо невидено. Не ми е јасно како ниеднаш не му се повредил играч, а ги игра по 3 четвртини.[/quote
fala za informacijata, sega mi e jasnoUtre igram so Ohrid.So taktiki ima toj be.Igra cela sezona so 7 igraci koi ne otskoknuvaat tolku mnogu po indexot.Pari za nisto ne trosi, kojznae ima sega 30 milioni vo bankata
:wink:
Купив тренер за 6 милиони и нештоме интересира каде е била бонг??/ што се деси со типот зошто спродаде цел тим???