Кошаркарски онлајн менаџер

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
:pos::pos::pos::pos: на лигашки натпревари си испробувам тактики..

изгубив од Тоше Проевски со 4 поени...ги продавам играчите и толку од мене се селам во Србија:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе имам тренер, за 2 поена 16, одбрана 13 или така нешто. Ама што има ова врска? Ми накачуваат слабо скил индекс, да не збориме за скиловите како 2 поена, 3 поена, одбрана, брзина....

Била Бонг, од баниран загуби бе. : )

И ја бев у Србија со тимот Куманово или така нешто, ама у МКД е подобро, наши сме си.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Нема никакво фајде, џабе го купив. Никој не накачи скил, го имам тренерот неколку месеци, го земав 4 000 000 негде ако не се лажам.
Џабе ги потрошив тие пари, можев да купам уште еден ко Оклинкас.

Утре со среќа на сите, играм против 2-ро пласираниот Готикс, пред мене се. Ама нема купено ни еден играч, не се ни логира, не знам како тепа оваа сезона.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Uffff!!! Teska pobeda vo bitkata za prvite 4 mesta so KK Creative. 74-64, a gubev celo prvo poluvreme.Se na se dobro izleze na kraj :).Sega imam nekolku lesni natprevari.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И ја победив и со победата се искачив на второто место. Го симнав од второто место Готикс со победа од 66:44 негде...веќе 3-та или 4-та победа со ваков сличен резултат. Малце поени примени, малце дадени.
Ќе ставам на неколку играчи Често да идат во напад. :)

68:44 сепак бил крајниот резултат.
А претходната утакмица против Тримар сум ја добил со 67:44. :) :)

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Novo kolo, nova pobeda ama ne taka ubedliva so ogled na protivnikot. KK Pelister-KK ABA Strumiac 45-60. Slaba igra vo napad i 20 tehnicki greski, ccc.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја го победив Е-Нет со 78:46. На почетокот губев 10:3, ама после се подобри играта.

Во сабота играм големо дерби со хит`ем хај!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Каква победа против КК Гоко!!!! Околу 15 разлика на гости.Го преземав второто место и немам намера да го вратам!!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Видов, си го збришал Гоко во дербито! Браво Правниче! Него имаш одличен тим, тој стариот грк, му обелела косата изгледа, ама игра ко луд. Хахахаха.

Добар си добар, ќе го чекате Охрид да падне, не видов, ама мислам дека пак победил.

Ја лошо почнав, ама добро изиграв до крај. Конечно после 3-4 утакмици да дадам повеќе од 65-66 поени. И повторно примив малку.
3 утакмици по ред примав 44 поени, денес 46. : ) )

Правниче таман наредна кога ќе се гмечиме у прва лига, ќе ти остари гркот, иде у пензија и ќе мораш да купуваш друг играч да го замени.

Да, да сега гледам пак збришал Охрид од вашата лига...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа браво за Правниче, ама тој Гркот лом прави, 5-6 топки вади на еден меч.

Ама стар е, тоа е добро за конкуренцијата на Правниче.

Ја у сабота имам тежок меч против Хит’ем хај, оваа сезона ни во еден меч не можев да дојдам до израз, 5-те купени играчи, скапо платени не можат заедно да се докажат.
Сега 2 пати по ред играме со ист противник дома и на гости.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Се откажувам од ова. На почетокот не можев да дадам кош 5 минути, потоа водев цело време, во последната четвртина ми прават разлика 8:0, со слаби играчи, оние што ти ги даваат на почетокот кога добиваш тим. После се вратив во мечот, водев со 2, 3-4 разлика. 2-3 пати моите прават лична во напад и чекори. Водев 61:60 со напад, не го реализирав, ми дадоа поени на 20 сек. до крај, после пак имав напад не дадов поени и после лична во одбрана, ово, оно.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Pak pobediv 22 razlika ama nisto posebno igrav protiv slab tim.

Kajgana Shop

На врв Bottom