Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ехеј, одвај чекам да дојдеме во прва лига, ќе се кршиме меѓусебно.
Ќе се бориме за опстанок. :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ехеј, одвај чекам да дојдеме во прва лига, ќе се кршиме меѓусебно.
Ќе се бориме за опстанок. :)
Ајјјј ама сте неамбициозни,ќе сме се бореле за опстанок,како не бе! јас целам меѓу први 6.Само никако да се најде будала овој грков од 32 години да го купи за 7ипол милони. Моја тактика е секој играч прво на три пати да пробам со 3 пати поголема цена.Секога се наоѓа некоја будала.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Дека е стар, затоа не го купуваат.
А и дека е Грк. :)

Ја наредна се борам за опстанок, за вас не знам. : )

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
cccc Nepotreben poraz denes od skopje celticks 58-46.Me razocaruva igrata vo napad.Sega sum 4ti.Za pezaaa...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја победив, негде 72:48 против Лавовите од Куманово, значи во градско дерби. Второ место се посигурно ми е.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
И јас си победив ама пак ми се повредииграч.Ова купов значи ме исцеди.Следен четврток го гостам Вујадиновиќ , па и јас да си ја пробам силата , да видам до кај сум. Некој да не сака стар грк со 50000 индекс за 4милиони.:smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
На пример јас да се регистрирам,и ти го купам.
Онака за тебе да ти помогнам.Ќе ме банираат со санкции после или не ве пратат дотолку :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
На пример јас да се регистрирам,и ти го купам.
Онака за тебе да ти помогнам.Ќе ме банираат со санкции после или не ве пратат дотолку :)
Епа сеа за играч со индекс 50000 4 милиони е приближна реална вредност. така да за ваков трансфер не можат да те казнат. знаеш играчот го купува оној што ќе понуди највеќе, така да цената на секј играч може да рипне у пичку матер нагоре. Башка имаш секакви карактери... некој само од инат нудат и нудат дур не купат некој играч.затоа јас викам секогаш можеш да шитнеш играч за 2-3 пати повисока цена ако имаш среќа. А иначе дека има лажење има...ама ај докажи. Кај нас незнам дали некој проверува ама па и која е целта...
Незнам дали некој од вас играл менаџер...ама ако сте играле сигурно некад сте се дрзнале да рестартирате утакмица и сигурно после тоа не ви бил исти кеифот на играњето.Така да .....сам оцени дали ти се исплати

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Победив 65:29. Само 29 поени ми даде тимот кој што ме победи во првата утакмица, со 5 играчи игра цела утакмица. Ама 5 добри играчи.
Добра одбрана има, малце поени дадов.

Но, се посигурен ми е пласманот во втората лига.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас продолжувам со глупостите. Во први 12 ставив 5 играчи што ми се во развојна лига и цел натпревар го играв со 7 играчи. Победив само 8 поени разлика. Едно прашање, дали некој знае што му се случува на КК Креатив, човекот на секоја утакмица му се повредуваат по 2-3. Лудница,кога го видов ми се слоши.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ех, тие повреди...

Стварно немам појма што се случува со повредите, не ми е јасно.
Ја од кога играм, негде од крај на октомври, па до сега, ми се нема повредено играч.
Не знам стварно што е работата со повредување играчи.

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Од кога се вратив на менаџеров немам ниедна изгубена а и купив некои добри играчи па барем на 4 можам да се надевам :smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, стварно не знам што им е на твоите играчи, лом почнаа да прават.
Пред неколку недели беше долу, сега кај си горе...

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
ФАК го јадев од Тримар ме здрви типот. :taz:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ау, па Тримар немаше победа 15-тина утакмици. Сега како да почнал да иде нагоре.

Ја претрпев несфатлив пораз од фудбаларена.ком, не ми јасно, водев 33-22 и се исклучив, полувреме беше, после гледам сум загубил 66:55 негде. Трета четвртина ме здрвиле, 20 поени повеќе дале. Не ми јасно, а со слаби играчи ја играл 3-тата четвртина.
Ама второ место сеуште е мое.

Kajgana Shop

На врв Bottom