Кошаркарски онлајн менаџер

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Леле каква победа!!! Против КК Гоко 81-35.46 коша разлика!!!! Гледам и не ми се верува и тоа со нешто над 40% шут за два. Леле какво тимче сум си направил, ќе газам до крај на сезона едвај чекам со Охрид да играм. Здравје боже идам у прва лига!:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Аууу, браво Правниче си го растурил Гоко...
И ја конечно победив, сега си наместив убаво постава и се така...
Е-Нет - Лузер 40 : 81 на крај.
Во првата четвртина се мачев, после беше подобро.

Сега сум второ место.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Mene mi e kazi-reci obezbedeno tretoto mesto vo grupata.Ke ima bitka so Pravnice za 2ro mesto.hehehe

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Mene mi e kazi-reci obezbedeno tretoto mesto vo grupata.Ke ima bitka so Pravnice za 2ro mesto.hehehe
Да да ќе биде битка, само незнам каква ти е долгорочната стртегија на тимот. Ако мене ми успее планот ни Охрид нема да успее да ме победи. сепак факт е дека ако киснеш доволно долго на трансфермаркет ќе начекаш добар играч за ефтини пари, и уште тројно ќе му ја зголемиш вредноста. Како и да е пак се среќавам со КК Гоко во осминафинале на куп.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Nemam nekoja posebna strategija, a i ti da bides vtoro mesto ne mi e maka.Vo barazot ke tepam nekoj od poslednite vo 1liga i ke flezam(barem taka mislam).A sega veke moze da kupuvas ili prodavas igrac ednas vo 10 nedeli, malce e zafrknato.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
A jas ne ucestvuvav vo kupot neznam od koi pricini.Slednoto kolo ke igram so Ohrid i ke gledam da izgubam sto pomalku razlika :) So 9 igraci e samo eeej, izgleda cuva pari za nekoj mnogu jak igrac :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Nemam nekoja posebna strategija, a i ti da bides vtoro mesto ne mi e maka.Vo barazot ke tepam nekoj od poslednite vo 1liga i ke flezam(barem taka mislam).A sega veke moze da kupuvas ili prodavas igrac ednas vo 10 nedeli, malce e zafrknato.
Имаш мала грешка.Еднаш во 10 недели моеш да тргуваш со еден ист тим. се со цел да се спречат малверзациите . Јас и претходно кажав. Имаш играч од 15000 индекс што се продава по 14 милиони. Се до 3-4 пати повеќе од вредноста на играчот ми е прифатливо.Се над тоа е матна зделка. Инаку не сте игрАЛЕ СО Охрид во купот зашто на куп рејтингот си поише од 32ри.Знаци си бил или 9то или подоле претходната сезона.Инаку Охрид ми ечудо невидено. Не ми е јасно како ниеднаш не му се повредил играч, а ги игра по 3 четвртини.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не ми е јасно... Да тргуваш еднаш во 10 недели?
Можам да купам 1 играч во 10 недели, 2 за 20 недели и така натаму???
Ај објаснете поубаво, стварно не разбирам!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Не не, еднаш во 10 недели можеш да тргуаш со еден ист тим. На пример ако јас од тебе купам играч , друг играч од кај тебе можам да купам дури за 10 недели. И се си е ок , за нас, што врзуваме крај со крај, а лошо за дубарџиите у играва.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала Правниче, сега ми е јасно.
Ама ја не правам такви матни зделки. :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И таа ја играм ја, сакав да го постирам линкот. :)

Него кој ти е тимот?
Мене ми е Loser, во 3.8 лигата сум и 6-то место сега за сега. Последниве слабо ги изиграв. Сега купувам 2 играчи.

Kajgana Shop

На врв Bottom