- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
Vcera 34 razlika protiv istiot tim
Да да ќе биде битка, само незнам каква ти е долгорочната стртегија на тимот. Ако мене ми успее планот ни Охрид нема да успее да ме победи. сепак факт е дека ако киснеш доволно долго на трансфермаркет ќе начекаш добар играч за ефтини пари, и уште тројно ќе му ја зголемиш вредноста. Како и да е пак се среќавам со КК Гоко во осминафинале на куп.Mene mi e kazi-reci obezbedeno tretoto mesto vo grupata.Ke ima bitka so Pravnice za 2ro mesto.hehehe
Имаш мала грешка.Еднаш во 10 недели моеш да тргуваш со еден ист тим. се со цел да се спречат малверзациите . Јас и претходно кажав. Имаш играч од 15000 индекс што се продава по 14 милиони. Се до 3-4 пати повеќе од вредноста на играчот ми е прифатливо.Се над тоа е матна зделка. Инаку не сте игрАЛЕ СО Охрид во купот зашто на куп рејтингот си поише од 32ри.Знаци си бил или 9то или подоле претходната сезона.Инаку Охрид ми ечудо невидено. Не ми е јасно како ниеднаш не му се повредил играч, а ги игра по 3 четвртини.Nemam nekoja posebna strategija, a i ti da bides vtoro mesto ne mi e maka.Vo barazot ke tepam nekoj od poslednite vo 1liga i ke flezam(barem taka mislam).A sega veke moze da kupuvas ili prodavas igrac ednas vo 10 nedeli, malce e zafrknato.