Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе втора лига е поквалитетна од прва. Во прва лига 5-6 јаки екипи, другите не се ни логираат. А во втора секојдневно ботовите добиваат газди.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Toa mi e i zborot.Vo prva liga ne mozam da se nosam so 3,4 ekipi samo.Pokvalitetna i poizednacena e vtorata.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
да се пофалам...вчера играв утакмица (неофицијален куп ) со тим којшто имаше просек на играч околу 30000 (јас имам околу 15000) и успеав да го победам. Примив само 48 коша.Е то ти е бре брате одбрана.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе зашто не можам да се логирам? Ни ми вика ко порано кога ќе погрешев: Грешка. :(
Не знам што е работата..

Едит: Средив некако, до нив е грешката сепак, се мачам при логирање. :)
Него конечно видов како сум го загубил последниот дуел, резултат 55:54 на 19 сек. до крајот, тогаш сум дал 2 поена значи, за 55:54, и после во последната секунда, со звукот на сирената од нешто повеќе од половина терен противнички играч дава кош, нормално 3 поени и победа од 57:55. :tapp:

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
а зш се чека толку време?! јас се регистирав пред 5-6дена и усте немам добиено ништо.. или подолго време треба да се чека ?! :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Малку се чека, 1-2 дена. : ) Не знам зашто уште немаш клуб. Пробај да се логираш, ти се логираш или не? :)

Иначе ја 3 пораз во низа...сум заборавил и на постава и на се..ц ц ц ц, катастрофа сум!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
По 3 порази, моите лузери победија.
Негде 62:53, против градски ривал Лајн‘с Куманово или така нешто.
Ама слаб напад..
И ќе си местам од сега агресивна одбрана на повеќе играчи шо го е*ам.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Дали може некој да ми каже зашто толку ми се повредуваат играчиве????? Оваа сезона неам склопено тим?? Моментално двајцата надобри ми се повредени, и нормално уследи пораз од квалитативно послаба екипа од мене. Играва почнува да ме нервира. За совети може и у ПП да пишете.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Дали може некој да ми каже зашто толку ми се повредуваат играчиве????? Оваа сезона неам склопено тим?? Моментално двајцата надобри ми се повредени, и нормално уследи пораз од квалитативно послаба екипа од мене. Играва почнува да ме нервира. За совети може и у ПП да пишете.
Мсн дај ми по ПП ќе збориме:)

Kajgana Shop

На врв Bottom