Кошаркарски онлајн менаџер

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
За жал изгубив од АБА Струмица, ама за недела дена ми се враќаат тројцата најдобри и дефинитивно влагам у прва лига. Дури и Охрид ќе ги газам. Иначе на повидок е мноооогу големо засилување во клубот.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Od mene si izgubil:vozbud: Dobro, gledam ti falea nekoi igraci ama takticki bev mnogu jako spreman :toe: Golem optimist si bravo.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Само 36 коша изгубив од Куманово....:)...мислев ќе ме згмечи 60

102-66...тоа покажува дека и не е така лош мојот тим,заразлика од КК Чернобил кој изгуби 47-105..:),но денес Чернобил издвои многу значајна победа над КОЛИБРИ....

Браво Мајсторе:)!

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Само 36 коша изгубив од Куманово....:)...мислев ќе ме згмечи 60

102-66...тоа покажува дека и не е така лош мојот тим,заразлика од КК Чернобил кој изгуби 47-105..:)
Била Рулз ! ако се лажеме.. : )

Сигурно ти играл со 3 состав бе ... :) :)

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
btw Pravnice, kako toa za 5 min toj milan nikolov go isklucija so 5 faula lool

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
btw Pravnice, kako toa za 5 min toj milan nikolov go isklucija so 5 faula lool
И јас се чудам и никако да сфатам. Абе мене ми изгледа дека играва има багови. Мал совет за Ханибал , гледам некои играчи ти играле по цел натпревар, пази да не ти се повредат.Мене ми се повредија 4ца за една утакмица.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Dobro, fala na sovetot.Taka napraviv bidejki gledam deka si pred mene na tabelata pa na se ili nisto odev. A i nemam jaka klupa zatoa :toe:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Dobro, fala na sovetot.Taka napraviv bidejki gledam deka si pred mene na tabelata pa na se ili nisto odev. A i nemam jaka klupa zatoa :toe:
Убаво ти кажа Правниче...а можно е и ти да си подесил и да ти игра тој играч агресивна одбрана и ете ти ги 5-те лични грешки..:wink:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе Била Рулз! (ако не се лажеме!) :)
Стварно на Кајгана Била рулз, гледам и совети дава, ова, она. Станува вистински гигант!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
дали ако играме двајца од ист конпјутер може да ме избацат???? Ја пишав мејл ама никој не одговори. Да не знае некој мејл од модераторот за Македонија?? Ако ме избацат у стање сум да истепам некој, озбилно.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Може колку што знам, само не треба и не може да се прават трансфери од двата тима на истиот компјутер.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
I jas istoto se prasuvav.Ako moze da me izbacat si e.. majkata.
Transferi megu dvata tima ne moze taka li? Ili bilo kakvi transferi?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
дали ако играме двајца од ист конпјутер може да ме избацат???? Ја пишав мејл ама никој не одговори. Да не знае некој мејл од модераторот за Македонија?? Ако ме избацат у стање сум да истепам некој, озбилно.
Не се нервирај мор:):)....

Не играј од ист компјутер бан ќе јаиш:):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom