Била Рулз ! ако се лажеме.. : )Само 36 коша изгубив од Куманово.......мислев ќе ме згмечи 60
102-66...тоа покажува дека и не е така лош мојот тим,заразлика од КК Чернобил кој изгуби 47-105..![]()
Пер ти играш?Била Рулз ! ако се лажеме.. : )
Сигурно ти играл со 3 состав бе ...![]()
И јас се чудам и никако да сфатам. Абе мене ми изгледа дека играва има багови. Мал совет за Ханибал , гледам некои играчи ти играле по цел натпревар, пази да не ти се повредат.Мене ми се повредија 4ца за една утакмица.btw Pravnice, kako toa za 5 min toj milan nikolov go isklucija so 5 faula lool
Убаво ти кажа Правниче...а можно е и ти да си подесил и да ти игра тој играч агресивна одбрана и ете ти ги 5-те лични грешки..:wink:Dobro, fala na sovetot.Taka napraviv bidejki gledam deka si pred mene na tabelata pa na se ili nisto odev. A i nemam jaka klupa zatoa![]()
Абе Била Рулз! (ако не се лажеме!)
Стварно на Кајгана Била рулз, гледам и совети дава, ова, она. Станува вистински гигант!
Не се нервирај мордали ако играме двајца од ист конпјутер може да ме избацат???? Ја пишав мејл ама никој не одговори. Да не знае некој мејл од модераторот за Македонија?? Ако ме избацат у стање сум да истепам некој, озбилно.