Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Заебите линкој и стримој, не кажувајте ни резултатот.

Единствена информација шо сакам да ја видам е дали ќе ја има реприза негде.
Без камера во сала, како сакаш реприза да ја има.:icon_lol:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
MKD - POL 66-57 (16:10, 13:15, 18:16, 19:16)
Самарџиски 14, Антиќ 11 ..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Полска не е мерило за нашата игра,затоа и резултатов не е толку битен,битна е играта,дали се подобриле кај што грешеа со Словенците,ама тешко такви информации.Барем од 6-9 ќе глеаме преноси.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
По резултатов веројатно сме играле одлична одбрана :D

M

Mario Gómez

Гостин
Јас сум задоволен досега, чекам да се придружат Тодор и Бо. :D

Инаку слабо инфо кој како изиграл?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
денеска ја забележа првата победа во рамките од подготвителните средби во пресрет на Евробаскетот во Литванија кој ќе се одржи годинава во септември месец. Избраниците на Марин Докузовски славеа со 66:57 против Полска, во дуелот кој се одигра во Птуј во рамките од "Примус Купот".
http://www.sportnet.com.mk/

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ништо чудно не е тоа што стегаме тројки ко ненормални. Од коа памтам тоа ни било најдоброто оружје. Не е ова НБА па да забиваме. :)

Според мене, главните адути ни се одбраната и тројките. Во напад треба да се проба да се обезбеди чиста позиција и пред Перо и Соколов да распуцаат. :D Плус сеа добиваме и плеј кој може да влезе во рекетот доколку другите се затворени, и добра замена за него.

Само ме нервира ова што играме многу пријателски утакмици и тоа со репрезентации кои ќе играме на ЕП. А уште поглупо е што квалификационион турнир се игра на 2-3 недели пред почетокот.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Со БО и Гечевски ке бидеме многу посилни и ке газиме !

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Само ме нервира ова што играме многу пријателски утакмици и тоа со репрезентации кои ќе играме на ЕП. А уште поглупо е што квалификационион турнир се игра на 2-3 недели пред почетокот.
па со кого да играат,гледаш дека цела европа се квалифицира,само јас да бев ќе го зголемев бројот на учесници на 42 репрезентации:sneaky:

M

Mario Gómez

Гостин
Дали Докузовски имат спомнато нешто како ќе игра со два "кецови " у прв тим, секако под претпоставка дека и Владо и МекКелеб ќе стартуваат?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дали Докузовски имат спомнато нешто како ќе игра со два "кецови " у прв тим, секако под претпоставка дека и Владо и МекКелеб ќе стартуваат?
Можно е, Бо на 1, Владо на 2, Војдан или Ристе на 3, Перо на 4, Самарџиски на 5.

M

Mario Gómez

Гостин
Можно е, Бо на 1, Владо на 2, Војдан или Ристе на 3, Перо на 4, Самарџиски на 5.
Владо би бил подобар плеј, има подобра визија за играта. Бо според мене е подобра двојка.

Инаку баш позитивно сум изненаден од тоа колку е подобра играта на еден тим со два плеја, памтиш Бареа и Кид коа играа заедно . :D

Kajgana Shop

На врв Bottom