- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.986
- Поени од реакции
- 16.425
Без камера во сала, како сакаш реприза да ја има.Заебите линкој и стримој, не кажувајте ни резултатот.
Единствена информација шо сакам да ја видам е дали ќе ја има реприза негде.
Без камера во сала, како сакаш реприза да ја има.Заебите линкој и стримој, не кажувајте ни резултатот.
Единствена информација шо сакам да ја видам е дали ќе ја има реприза негде.
Да им ебем тие словенците ќе организирале турнир.Без камера во сала, како сакаш реприза да ја има.
па со кого да играат,гледаш дека цела европа се квалифицира,само јас да бев ќе го зголемев бројот на учесници на 42 репрезентацииСамо ме нервира ова што играме многу пријателски утакмици и тоа со репрезентации кои ќе играме на ЕП. А уште поглупо е што квалификационион турнир се игра на 2-3 недели пред почетокот.
Можно е, Бо на 1, Владо на 2, Војдан или Ристе на 3, Перо на 4, Самарџиски на 5.Дали Докузовски имат спомнато нешто како ќе игра со два "кецови " у прв тим, секако под претпоставка дека и Владо и МекКелеб ќе стартуваат?
Владо би бил подобар плеј, има подобра визија за играта. Бо според мене е подобра двојка.Можно е, Бо на 1, Владо на 2, Војдан или Ристе на 3, Перо на 4, Самарџиски на 5.