- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.910
- Поени од реакции
- 7.481
Сакате да ми кажете дека Леброн не се праи тиква на Флорида?
Да се правеше тиква немаше да може да изигра два меча неделно, а не меч секој втор ден цела година.Сакате да ми кажете дека Леброн не се праи тиква на Флорида?
Правиме за муабет после сезона,не во тек на сезона.Да се правеше тиква немаше да може да изигра два меча неделно, а не меч секој втор ден цела година.
со двете стапала?BREAKING NEWS
Antic има проблеми со стапалата,следуваат дополнителни прегледи,ако се покаже дека има проблем,нема да може да игра...
Мисли си дека не се опуштаат. Сакаш да ти дадам клип од Надал каде е пијан после освојување на еден Ролан Гарос ако не се лажам? Не знам што ги замислувате вие врвниве спористи, не се роботи, не се од железо, и они се луѓе од крв и месо. На Теодосиќ прекар му е наркоман ( ), па овој е еден од најдобрите плејови во Евролига.Играчи како Џејмс и Брајант не се опуштаат ни во летен период
Нашиве се дрва пијани нонстоп... Ама пак ќе кажам, ако имаат резултати не ми пречи.
АвионБо како мава ракија не сте свесни. Иначе ете го видеото од Надал, Крејзи го нашла. Човекот е направен авион, па од тогаш освои уште едно брдо титули.