Кошаркарска репрезентација на Македонија

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.801
Поени од реакции
5.574
кој сака кладба со мене дека тренерот од МЗТ го спремаат за селектор ? :)

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Се согласувам со тебе Ристо Поп Трајанов Осми, пошто Марин неможе да го вратиме во догледно време, јас сум за вториот по квалитет македонски тренер, Јовица Арсиќ, со него бевме 9ти, 2009 година.
Јовица Арсиќ не е македонец туку србин и е моментално зафатен во чекарски украниа.

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
Јовица Арсиќ не е македонец туку србин и е моментално зафатен во чекарски украниа.
Незнаев ... Постот го напишав иронично ако примети.

Член од
26 септември 2012
Мислења
183
Поени од реакции
115
Заре Марковски можеби би бил најдобро решение доколку нема некаде ангажман, селектор кој успеа за првпат да не однесе на едно Европско Првенство.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
И Бо на претставувањето на стартната петорка против Кимки, државава ни ја именуваше фиром...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.676
Ајде хејтери навалете, Бо Меккејлеб се претстави под името ФИРОМ. Еве ви чист пример за тоа дека Антич не кажал ФИРОМ од што сакал, туку од што морал, ебате народот прост.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
И Бо на претставувањето на стартната петорка против Кимки, државава ни ја именуваше фиром...
Ти беше еден од тие плукачите по Перо нели? Ајде плукај сега по Бо и барај да се тргне од репрезетнацијата темолам :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Ти беше еден од тие плукачите по Перо нели? Ајде плукај сега по Бо и барај да се тргне од репрезетнацијата темолам :)
Jебига, поише ме здоболе тоа што излезе од устата на Перо отколку ова што го кажа вечерва Бо...
Патем, не се сеќавам дека сум рекол Перо да се тргне од репрезентација поради тоа што го кажа. Јас очекував некакво извинување од него, или нешо слично за да се искупи на некој начин.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
МКД.МК дознава: Србинот Мута Николиќ е најсериозен кандидат за селектор на кошаркарите!

http://www.time.mk/read/ea3e421815/7cc9c6e547/index.html
Овој ако стане селектор крај не ги ни гледам.

Па овој има 0-4 со Раднички во Јадранска лига со буџет од 3 милиона.Во Крагуевац е познат по тоа дека нема одржано еден утрински тренинг дека цело сабајле лока по кафани а секоја вечер му завршува на некој забави.На натпреварите на Раднички вика тајм аут на 12 секунди пред крај каде губат повеќе од 10 разлика.И тоа му е прв тајм аут во второ полувреме.

Главна работа во животот му е да пљука по Дуда зошто има желба да стане селектор на Србија па кога виде дека не може сега сака да стане кај нас.

Овој Бечирович ги тренира Иран,ако некој им имаше гледано натпревар на азиското на Иран мислам дека нема што повеќе да се додаде.Пелистер би ги победил.

Лука Бјанки нема да го коментирам дека немам поима кој е,али е гарант фаворитот на Врбица и имам верба во него посебно заради кондиционион тренер што го донесе и за во Литванија ги спреми да можат по 40 минути да играат на натпревар.А и истиот ги тренира за скоро никакви пари.

Ако го одберат Мутавиов за џабе не се нервирајте следна година не ни гледајте и репрезентацијата комплетно ќе се распадне.

.

Kajgana Shop

На врв Bottom