- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
зашто тогаш ја нема на мкд тв?Free е програмата, само зависи на кој сателит си, ако имаш моторче без гајле биди си.
Иначе и за двата натпревари биле распродадени влезниците.
зашто тогаш ја нема на мкд тв?Free е програмата, само зависи на кој сателит си, ако имаш моторче без гајле биди си.
Не те разбрав, како да ја има кога не се договориле за тв права ..треба некоја телевизија да се договори за тв права, па за да ја гледаме .зашто тогаш ја нема на мкд тв?
не работи а пишуе дека ќе ја даваат од 19.15Чекај сега овој линков не работи?
http://tv.sport1.de/homepage/index.php
НЕмам нет да видам да знам да појдам кај некого?
два саата барам и џабе, бедовиНе работи спорт1, дајте некој друг стрим.
Дигитална е...ја барав аналогно ја немаше,се снајдов.Free е програмата, само зависи на кој сателит си, ако имаш моторче без гајле биди си.
Епа шо бараш да ја гледаш ако немаш надеж за победа?Дигитална е...ја барав аналогно ја немаше,се снајдов.
Ќе биде пеколно тешко..очекувам пораз од 5 до 15 поени
Дечко постои разлика од нешто што јас очекувам и тоа што го сакам,реално да гледаме Германците играат кај нив ,многу зајакнат состав,нашите пак ќе ротираат,пишуваше нешто Гечевски немало да има голема минутажа,не може да се очекува победа од 20 поени разлика.Мислам дека сум јасен,секако дека навивам за Македонија...па да се надеваме на изненадување.Епа шо бараш да ја гледаш ако немаш надеж за победа?
Абе прво да ја гледаме, да најдеме каде, па кој сака нека тепа.Епа шо бараш да ја гледаш ако немаш надеж за победа?
Јас ОЧЕКУВАМ победа ,не ми е то само желба...Дечко постои разлика од нешто што јас очекувам и тоа што го сакам,реално да гледаме Германците играат кај нив ,многу зајакнат состав,нашите пак ќе ротираат,пишуваше нешто Гечевски немало да има голема минутажа,не може да се очекува победа од 20 поени разлика.Мислам дека сум јасен,секако дека навивам за Македонија...па да се надеваме на изненадување.
П.С на тој линк не можете да гледате,бидејки нашата АЈ ПИ(IP) адреса не е одобрена.