Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Free е програмата, само зависи на кој сателит си, ако имаш моторче без гајле биди си.:)

Иначе и за двата натпревари биле распродадени влезниците.

зашто тогаш ја нема на мкд тв?

зашто тогаш ја нема на мкд тв?
Не те разбрав, како да ја има кога не се договориле за тв права ..треба некоја телевизија да се договори за тв права, па за да ја гледаме .
Додуша на некои кабловски оператори и ја има Sport 1..а сат. антена ако имаш уште поарно, не е кодирана.
Забегавме во офф топик.:D

Free е програмата, само зависи на кој сателит си, ако имаш моторче без гајле биди си.:)

Иначе и за двата натпревари биле распродадени влезниците.
Дигитална е...ја барав аналогно ја немаше,се снајдов.
Ќе биде пеколно тешко..очекувам пораз од 5 до 15 поени :)

Дигитална е...ја барав аналогно ја немаше,се снајдов.
Ќе биде пеколно тешко..очекувам пораз од 5 до 15 поени :)
Епа шо бараш да ја гледаш ако немаш надеж за победа?

Епа шо бараш да ја гледаш ако немаш надеж за победа?
Дечко постои разлика од нешто што јас очекувам и тоа што го сакам,реално да гледаме Германците играат кај нив ,многу зајакнат состав,нашите пак ќе ротираат,пишуваше нешто Гечевски немало да има голема минутажа,не може да се очекува победа од 20 поени разлика.Мислам дека сум јасен,секако дека навивам за Македонија...па да се надеваме на изненадување.

П.С на тој линк не можете да гледате,бидејки нашата АЈ ПИ(IP) адреса не е одобрена.

Дечко постои разлика од нешто што јас очекувам и тоа што го сакам,реално да гледаме Германците играат кај нив ,многу зајакнат состав,нашите пак ќе ротираат,пишуваше нешто Гечевски немало да има голема минутажа,не може да се очекува победа од 20 поени разлика.Мислам дека сум јасен,секако дека навивам за Македонија...па да се надеваме на изненадување.

П.С на тој линк не можете да гледате,бидејки нашата АЈ ПИ(IP) адреса не е одобрена.

Јас ОЧЕКУВАМ победа ,не ми е то само желба...

1724315-fuuuuuuck_super.jpg

12:9 за Германија ,четврта минута...

Инаку ,Гечевски е во игра ,не знам кој викаше дека ќе го одмарале.Лоша игра на почеток и од двете страни,Германците водат дека имаа помалку промашувања.Кај нас Антиќ пак во некој филм на почеток,Војдан најдобар засега и со игра и со поени.

Моментално на околу 4 мин пред крај на 1ва четвртина е 14-10 за Германија.
--- надополнето: Aug 26, 2011 5:35 PM ---
16-14 за Германија на 1 ми пол мин до крај на прва .

Бо сега за сега ТАПА...Најголем отров во репрезентацијата на почетокот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom