Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.993
Лесна му земја. Греота.Еве сега кажа Венко, имал проблем со килограмите + влошувањето било со брз прогрес
Лесна му земја. Греота.Еве сега кажа Венко, имал проблем со килограмите + влошувањето било со брз прогрес
тие што се жалат од Десарет под хитно треба да се пратат Криволак, не знам каков идиот треба да си да се жалиш од Десарет.Десарет е на сам брег на езерото, повеќе од пола од собите се со поглед, има и бунгалови со сопствени дворчиња кои ќе се искористат за семејства претпоставувам. Така да ова им е премија и уште се жалат.
Ако сакаш да најдеш влакно во јајцето и од Палас ќе се жалиш. Постирав прошлата недела од Ибис се жалеле двајца, да земеш пендрекот и по глава.тие што се жалат од Десарет под хитно треба да се пратат Криволак, не знам каков идиот треба да си да се жалиш од Десарет.
Ок нека даде сега доктор Клаус, колку од грипосаните примаат правилна терапија, или не примаат екстремна терапија, па да извадиме статистика. Мене ми е BS муабетот дека ако некој претходно имал астма на пример, дека не умрел од корона него од астма, па ако не фател корона можеби уште 15 години ќе живеел. А тврдењето дека секако ќе умреле за 2-3 месеци е уште поголема глупост, за тоа нити има принесено доказ, нити статистика нити изјавено на што ја базира таа хипотеза, замерките кои ги наброја како фактор не може да придонесат за 30x зголемен морталитет, како и да гледаме.Значи разбирам дека е околу 10 пати пострашна од сезонскиот грип, го слушав на оваа тема и Dr. Anthony Fauci, но ако го виде погоре тоа што го постирав Dr. Klaus Kohnlein се сомнева: 1 дека голем процент од овие кои се декларирани како болни со корона ја немаат болести поради лошата точност на тестовите, 2 дека голем дел од умрените се умрени поради ектремната терапија и лековите кои им се дадени, а не од самата болест.
Можеби не е добар пример, ама знаеш и самиот дека од анаболни стероиди не може да умреш поради високото ниво на тестостерон, но умираш од сајд ефектот на самите лекови (kidney failure, liver failure, cardio vascular failure), така и тука, на човек што е веќе со голема инфламација му даваат екстремни дози на 5-6 лекови од кои дел се имуно супресори и екстремно токсични, па доаѓа до откажување на работата на друг дел, а не конкретно на најпогодениот белите дробови.
Да беа од Скопје, гарант пола ќе беа со монокл и цилиндар.Стока битолска, провинциска.
Ова и мене ме интересира.Ќе биде занимливо да се види колку уствари го истерале овој вирус а мислеле дека имале стандард грип.
Ја прочитав дека големата гојазност не му помогнала во случајов. Бог да го прости.Не кажаа ништо. Штом не кажаа, веројатно немал други проблеми
Абе како што реков, сум спиел месец и кусур у оние бунгаловите на Криволак, Пепелиште и поима немам зашто се жалеа тие музичарите Роми. Не е хотел, али релативно пристојно е. Сега, овие што се жалат чак и за хотели, тие веројатно си сакаат дома, па затоа така.Ако сакаш да најдеш влакно во јајцето и од Палас ќе се жалиш. Постирав прошлата недела од Ибис се жалеле двајца, да земеш пендрекот и по глава.
Не се претерува , тоа е што емалку претерувате, освен некои битолчани што се жалеа други нема...
се плукаше по оние што дојдоа и си се шетаа по гости, не почитуваа самоизолација и маме ебаа со шетањето ама ваљда не ги оправдуваш овие?
Sent from my iPhone using Tapatalk
За зимница нека ја чуваат, камено доба. Арно не се бунеле зошто е во лимен сандак...Ја прочитав дека големата гојазност не му помогнала во случајов. Бог да го прости.
Автоматски споено мислење:
Абе како што реков, сум спиел месец и кусур у оние бунгаловите на Криволак, Пепелиште и поима немам зашто се жалеа тие музичарите Роми. Не е хотел, али релативно пристојно е. Сега, овие што се жалат чак и за хотели, тие веројатно си сакаат дома, па затоа така.
Автоматски споено мислење:
Немало муслимански гробишта у некое место у Италија, па наши муслимани го чувале дома телото на својата почината членка (од корона) десетина дена.
Семејство од Македонија 9 дена чувало дома жена почината од коронавирус
Голготата на семејство од Македонија кое не можело да ја погреба својата сопруга и мајкpogled.mk