- Член од
- 13 август 2013
- Мислења
- 1.052
- Поени од реакции
- 2.060
да не се разбереме погрешно ама одамна се плука по дијаспора,не само сега и претходно со разни досетки од типот "дојте овде да бидете патриоти" и да не редам други, нема потреба, веќе излишно е. Мене не дека ми значи нешто фб, ама јас сосема се исклучив од тоа срање да не читам дибеци со глупи добацувања кој ми прават тензија и ми го расипуваат денот.малку претерувате, освен некои битолчани што се жалеа други нема...
се плукаше по оние што дојдоа и си се шетаа по гости, не почитуваа самоизолација и маме ебаа со шетањето ама ваљда не ги оправдуваш овие?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е ваквите директно во Шутка, со Боки нека делат соби, ѓубриња. Кај ги примаат назад во државава, па уште планираат да не седат 2 недели во самоизолација.Само што влеговме во дворот на Десарет еден од патниците коментира "тууу ова е полициско одмаралиште, нема шанси да побегнеме"
Мене повеќе ме загрижува логиката на исказот. Некој слепец мисли дека ако некое одморалиште е полициско, во тоа одморалиште има повеќе полицајци во време на пандемија, или што му била поентата?Овој дел што го пиша Самир Љума
Е ваквите директно во Шутка, со Боки нека делат соби, ѓубриња. Кај ги примаат назад во државава, па уште планираат да не седат 2 недели во самоизолација.
Сум работел кратко 3 месеци во интернет медиум и ќе ти кажам дека токму ваквите вести се најчитани, статии, анализи, ако имаш 10 читања си топ, вакви носат преку 300 сигурно, а нив им требат вести кои ќе билдат читаност за да добијат повеќе пари од реклами, тоа тие.Нашите медиуми треба да престанат да пренесуваат некои лошо преведени статии од млади пациенти. Здрав човек ќе оболи кога ги чита.
Вчера дури и на самиве телевизии доле вртњше вест дека починал 14 годишен фудбалер на Атлетико. Нормално веста е трагична, но апсолутно никого не го засега во државава, ниту сме го познавале детето, ниту случајот е поврзан со корона. Која е потребата од ширење на такви вести?
Се прашувам дали е синот на починатата жена од Куманово...Ау, 31 година... Тие што се со хронични болести сфатете го ова озбилно
Не дочув камион пројде, дали имал претходно коморбидитет (друго заболување). Ако немал, ова е лотарија.Се прашувам дали е синот на починатата жена од Куманово...
Не кажаа ништо. Штом не кажаа, веројатно немал други проблемиНе дочув камион пројде, дали имал претходно коморбидитет (друго заболување). Ако немал, ова е лотарија.
Ај сеа....без да знаеш, не коментирај "веројатно".Не кажаа ништо. Штом не кажаа, веројатно немал други проблеми
Десарет е на сам брег на езерото, повеќе од пола од собите се со поглед, има и бунгалови со сопствени дворчиња кои ќе се искористат за семејства претпоставувам. Така да ова им е премија и уште се жалат.Овој дел што го пиша Самир Љума
Е ваквите директно во Шутка, со Боки нека делат соби, ѓубриња. Кај ги примаат назад во државава, па уште планираат да не седат 2 недели во самоизолација.
Еве сега кажа Венко, имал проблем со килограмите + влошувањето било со брз прогресАј сеа....без да знаеш, не коментирај "веројатно".
Веројатно немал, а веројатно и имал. Не знаеме.