- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.029
Насекаде е така, освен деца до 20 години и онака нема никој.Не знам како ќе помогне ова.Па после девет и онака бела мачка не можеш низ Скопје да видиш.
Насекаде е така, освен деца до 20 години и онака нема никој.Не знам како ќе помогне ова.Па после девет и онака бела мачка не можеш низ Скопје да видиш.
Не може преку ден полициски час, како ќе си купуваме храна?I sea ke trae ova 3-4 dena pa koga ke vidat deka nema air ke vovedat preku den. Bog da cuva I da brani, isto I so kaficite I kafanite bese, prvo do 18 casot pa posle skroz gi zatvorija.
Ова е крајно несериозно па човек што бил во маркети/аптеки/банка било каде може да се зарази и баш да ги има симптомите за корона и да не сакат да го тестираат. А ова со Жан Митрев не е изводливо баш за секој град пример на мене ми е далеку 159 км×2та 320 км и сега јас или било кој од Гевгелија/Богданци ако има симптоми треба да помине вкупно 320 км и плус 1500 денари да си даде за да знае дали е заразен.Епа не сакаат. Рекламираат Жан Мотрев. 1500-че. "да си олесниш савест"
Може да се регулира тоа.Не може преку ден полициски час, како ќе си купуваме храна?
Баш преку ден е аздисот и го утнаа терминот. Од утре ќе залади и нема ни да искачаат.I sea ke trae ova 3-4 dena pa koga ke vidat deka nema air ke vovedat preku den. Bog da cuva I da brani, isto I so kaficite I kafanite bese, prvo do 18 casot pa posle skroz gi zatvorija.
Какви мерки вовеле?Од ова што следам, Албанија мислам дека доста порестриктивни мерки воведе и тоа доста време пред нас.
На крај ќе излезе дека на цело рекламирање дека се спремни - всушност не се спремни со сегашниве бројки на заразени ...Ова е крајно несериозно
Само одложување, со самото одложување секојдневно ќе е се потешко да се справиме со ситуацијата.I sea ke trae ova 3-4 dena pa koga ke vidat deka nema air ke vovedat preku den. Bog da cuva I da brani, isto I so kaficite I kafanite bese, prvo do 18 casot pa posle skroz gi zatvorija.
добар сум,фала...а ТИ како си?![]()
Рама му рече на Албанците кој не почитува карантин за него нема место на болницаКакви мерки вовеле?