- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.026
Насекаде е така, освен деца до 20 години и онака нема никој.Не знам како ќе помогне ова.Па после девет и онака бела мачка не можеш низ Скопје да видиш.
Насекаде е така, освен деца до 20 години и онака нема никој.Не знам како ќе помогне ова.Па после девет и онака бела мачка не можеш низ Скопје да видиш.
Не може преку ден полициски час, како ќе си купуваме храна?I sea ke trae ova 3-4 dena pa koga ke vidat deka nema air ke vovedat preku den. Bog da cuva I da brani, isto I so kaficite I kafanite bese, prvo do 18 casot pa posle skroz gi zatvorija.
Ова е крајно несериозно па човек што бил во маркети/аптеки/банка било каде може да се зарази и баш да ги има симптомите за корона и да не сакат да го тестираат. А ова со Жан Митрев не е изводливо баш за секој град пример на мене ми е далеку 159 км×2та 320 км и сега јас или било кој од Гевгелија/Богданци ако има симптоми треба да помине вкупно 320 км и плус 1500 денари да си даде за да знае дали е заразен.Епа не сакаат. Рекламираат Жан Мотрев. 1500-че. "да си олесниш савест"
Може да се регулира тоа.Не може преку ден полициски час, како ќе си купуваме храна?
Баш преку ден е аздисот и го утнаа терминот. Од утре ќе залади и нема ни да искачаат.I sea ke trae ova 3-4 dena pa koga ke vidat deka nema air ke vovedat preku den. Bog da cuva I da brani, isto I so kaficite I kafanite bese, prvo do 18 casot pa posle skroz gi zatvorija.
Какви мерки вовеле?Од ова што следам, Албанија мислам дека доста порестриктивни мерки воведе и тоа доста време пред нас.
На крај ќе излезе дека на цело рекламирање дека се спремни - всушност не се спремни со сегашниве бројки на заразени ...Ова е крајно несериозно
Само одложување, со самото одложување секојдневно ќе е се потешко да се справиме со ситуацијата.I sea ke trae ova 3-4 dena pa koga ke vidat deka nema air ke vovedat preku den. Bog da cuva I da brani, isto I so kaficite I kafanite bese, prvo do 18 casot pa posle skroz gi zatvorija.
добар сум,фала...а ТИ како си?
Рама му рече на Албанците кој не почитува карантин за него нема место на болницаКакви мерки вовеле?