не бе не е никад проблемот у нив
Али затоа секој ебан ден статистиките друго зборат.
Еве денес има 14 у скопски регион, од кои еден е од Карпош, еден од Кисела Вода и еден од Ѓорче, другите се од Чаир, Бутел, Гази Баба, Арачиново и Студеничани.
Абе ти може си ги мрзиш па така се нервираш ради шип*арите се шири вирусот.
Немаме држава..да сме излегле да ги стаиме во канта политичарите сега ќе беше нормално,немаше да се буниш за шипта*ите албанците ова она
Што убаво си ги поделил населбите
Као Чаир,Бутел,Гази Баба итд шипта*ски па они шират а вамо Карпош,Ѓорче итд македонски населби па паметни се луѓето и не шират болест...епа со тој памет никаде не се оди.
Еве позитивен сум,дома седам никому ништо не правам,албанец сум живеам у македонската населба и ? ...политиката и празната глава си го прават своето.
Нашиот систем е измислен во КОНГО
А политичариве имале обука од Африканци и Индијци затоа ние сме глупи и јадеме што ќе ни сервираат.
Да имаме на власт некој како тој хрватскиот Иван Пернар итд па да гласаме,да се сложиме сите нема да ни биде ни шиптарот ни каурот крив.
Болеста се шири и така и така од неписмените е сега што тие населби стануваат жаришта погледни таму каква им е домашната-школска култура и писменост.
Кој му је*е мат*р ќе го јадам короната со љеб.
Малце кога ќе префрлаш за албанците префрли малку на сметка на општа култура,менталитет,колективно добро..свест итд.
Бтв имам другар од кондово шипт*р кој комотно може да си го шета к****** али чоекот настинка или што одма дома сам изолација, значи дека има луѓе и во тие населби/села со мозок,не е до цело население на тие населби до самата власт и полицијата за кои сме јас и ти криви што ги носиме на таа позиција.
Да сме живии здрави сите,да постигнеме сите некаков баран успех и да пројде ова време на корона и се останато од почетокот на оваа година....