Пак почна масовно да се купува по маркетиве,тек сега ќе биде хаос рачунај дека никој нема да сака да ти седи на ладно да чека редици за да изпазари,и сеа удри масовно брате,еве веќе неколку дена по ред влагам у големиве маркети,и нема количка која не крца значи сите беа исполнети до врв.Иситите сценарија се повторуват од тоалетните,до купување на сеаков вид на залихи дури,и да се нема потреба важно е на големо да се изнакупи,немаше штанд тс полици каде што не се редеше роба....Тоа повеќе од доволно говори,сеа ако ја стават и она дистанца,па пак со обезбедувања,па турканици,па кој бил на ред,кој не бил,па луѓе од типот само за 1 производ сум,па ајде ве молам постара сум сите тие глупости кој ги гледавме се плашам дека доаѓат повторно со позасилен интезитет на минус температури.Едно кивнување во овој период што следи,а колку што гледам временска прогноза,и температурите нагло ќе паднат,така да ќе биде ова тексашки масакар.Па ако стават и полициски е тек тогаш ќе биде држ ме мајко се испосрав,ние од ова гомно од вирус уше 100години нема да искочиме дали имало или немало,не е ни битно,колку што целава работа се одовлечи,а друга работа е луѓево се научени на слобода,искачање,дискотеки,дневна шема кафиња,и сеа ова веќе сопки,клизачи,неможе луѓево на раат да се изебат....