Неее беееееАко пробате да одите на vaksajns.mk, автоматски ве пренасочува на официјалната страна - vakcinacija.mk
![]()
Газот му е одзади. А за главата никој не знае.Баче, 2020 те еба како никоја друга година, ти ги измеша лончињата, па сега не знаеш кај ти е глата кај ти е газот![]()
Замисли тек како ќе изгледа усогласување на техничката документација за кинеските вакцини...Знаете она кога викаат циркус и као не го сфаќаш сериозно пошо пречесто е користено?
Ама ова стварно е циркус.
Каква неспособност еј, ова е нешто страшно... ми иде Caps Lock да уклучам или да зголемам фонт и да пцујам ко ненормален.
Абе еј, име сменија кршејќи и мењајќи закони и прописи. За вакциниве праат се по пропис ко да не се работи за здравје на луѓе.Замисли тек како ќе изгледа усогласување на техничката документација за кинеските вакцини...![]()
Pogotovo ko sto i oni se tapa za angliski...Замисли тек како ќе изгледа усогласување на техничката документација за кинеските вакцини...![]()
Па одма ми текна на случка кога стаса антена од кина и внатре упатство само на кинески... Него ќе побараме превод на српски за вакцините...Pogotovo ko sto i oni se tapa za angliski...
nego ako zz ja sreduva moze i ke se razberat... kinesko angliski i zajevsko angliski se tuka nekade, vaksejns i vak si ens... taman
Нема да си дозволат било каков пропуст..Се работи за освојување на нов европски пазар. Премногу пари се во игра за да си дозволат превид.Najjak seks ke bide ako kinezite ni go napravat ona tipicnoto za niv i ni pratat falc roba... da sum kinez bas na vakvi bi im uvalil, od avion se gleda deka se nesposobni edna primo predaja da napravat, neznaat dokumentacija i protokol da spremat koj se be sansite ovie da napravat adekvatna proverka na vakcinite vo labaratorija? Uvali im tamu od tie eksperimentalkite i svirkaj si
Нема да си дозволат било каков пропуст..Се работи за освојување на нов европски пазар. Премногу пари се во игра за да си дозволат превид.