Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Член од
5 март 2018
Мислења
17.339
Поени од реакции
19.803
Го дупи Вучиќ бе гарант, после онај муабет на Заев за него пред некој месец, му враќа прописно :ROFLMAO:
Не знам како нема излезено Роџак из Америке со некој скеч околу ситуацијата, одам да проверам на инста, се враќам одма :)

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Се врати? Те чекам. :smirce:

Ова е комедија. Ко "3 карти за Холивуд" кога цајканот го чекаше возот на Тито. Сѐ е спремно, Тито само што не дошол. :ROFLMAO:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Знаете она кога викаат циркус и као не го сфаќаш сериозно пошо пречесто е користено?
Ама ова стварно е циркус.
Каква неспособност еј, ова е нешто страшно... ми иде Caps Lock да уклучам или да зголемам фонт и да пцујам ко ненормален.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Знаете она кога викаат циркус и као не го сфаќаш сериозно пошо пречесто е користено?
Ама ова стварно е циркус.
Каква неспособност еј, ова е нешто страшно... ми иде Caps Lock да уклучам или да зголемам фонт и да пцујам ко ненормален.
Замисли тек како ќе изгледа усогласување на техничката документација за кинеските вакцини...(y)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Замисли тек како ќе изгледа усогласување на техничката документација за кинеските вакцини...(y)
Абе еј, име сменија кршејќи и мењајќи закони и прописи. За вакциниве праат се по пропис ко да не се работи за здравје на луѓе.
Невидена работа.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.878
Поени од реакции
25.337
Pogotovo ko sto i oni se tapa za angliski...

nego ako zz ja sreduva moze i ke se razberat... kinesko angliski i zajevsko angliski se tuka nekade, vaksejns i vak si ens... taman

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Pogotovo ko sto i oni se tapa za angliski...

nego ako zz ja sreduva moze i ke se razberat... kinesko angliski i zajevsko angliski se tuka nekade, vaksejns i vak si ens... taman
Па одма ми текна на случка кога стаса антена од кина и внатре упатство само на кинески... Него ќе побараме превод на српски за вакцините...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.878
Поени од реакции
25.337
Najjak seks ke bide ako kinezite ni go napravat ona tipicnoto za niv i ni pratat falc roba... da sum kinez bas na vakvi bi im uvalil, od avion se gleda deka se nesposobni edna primo predaja da napravat, neznaat dokumentacija i protokol da spremat koj se be sansite ovie da napravat adekvatna proverka na vakcinite vo labaratorija? Uvali im tamu od tie eksperimentalkite i svirkaj si... taman za pamet za tajvan

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Najjak seks ke bide ako kinezite ni go napravat ona tipicnoto za niv i ni pratat falc roba... da sum kinez bas na vakvi bi im uvalil, od avion se gleda deka se nesposobni edna primo predaja da napravat, neznaat dokumentacija i protokol da spremat koj se be sansite ovie da napravat adekvatna proverka na vakcinite vo labaratorija? Uvali im tamu od tie eksperimentalkite i svirkaj si
Нема да си дозволат било каков пропуст..Се работи за освојување на нов европски пазар. Премногу пари се во игра за да си дозволат превид.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.878
Поени од реакции
25.337
Нема да си дозволат било каков пропуст..Се работи за освојување на нов европски пазар. Премногу пари се во игра за да си дозволат превид.

a koj ke znae? koj veruva na statistikite na mkd? ili na bilo sto od mkd? osven ako ne pratat da se testiraat vakcinite vo nekoja EU labaratorija pa taka mada koj se sansite za toa, na ovie ko sto im gori pod noze cas poskoro ako moze da pocnat da vakciniraat za da se se iskupat za propustite odma bi pocnale.

Kajgana Shop

На врв Bottom