- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.770
- Поени од реакции
- 9.891
Одма на Бетка ќе и се јавам !Прашај ја Елизабета Канчевска Милевска, што не прашуваш нас?!
Одма на Бетка ќе и се јавам !Прашај ја Елизабета Канчевска Милевска, што не прашуваш нас?!
Јави се у штаб,дај некако да најдеме бесплатни влезници....20 ден ако се тоа е јавен грабеж.Одма на Бетка ќе и се јавам !
20 денари за што ? Приватна промоција на Тавитјан и нивните укажани песни ја ќе ја земам само Елено ќерко колку лошо звучи па уште парите ќе оделе за хуманитарни цели како не бе од толку хуманитарни концерти кај одат парите ? Се ова е ај да се лажеме ко демек ете 20 денари за да наполнат стадион а главните ѕвезди ко Јоксимовиќ ќе испеат една песна и ќе си заминат , а Тавитјан ќе лупат по тоа тапаните минимум 1 час. Беден одбид да се наполни гратски сдадион за приватна промоција.
Како и да е, Српски, Хрватски, Босански, Албански не е битно.... Мислам дека бев јасен што сакав да кажам.А од сите тие, само Оливер Мандиќ е Србин!
Што има јас да им кажам? Нека им кажат тие што го организираат концертов, ако воопшто знаат зошто и поради која причина го организираат овој концерт."Ќе бидат изведувани преработки на народни песни од албумот на Тавитјан-Македонското срце чука во седум осмини."
Оди кажи му на Тавитјан за наредниот албум со преработки од македонски народни песни да не вика "српски" пејачи.
Добро наброј ми некој што е наш изведувач кој е доволно квалитетен а и познат во границите на нашата земја.Ок е се, ама за национален ден на независност препорачливо е да се служи наша музика од наши изведувачи. Може да биде нешто како ланската прослава само без толкави спектакли и расфрлања. Доволен е ланскиот музички дел без политичко обраќање.
Можеш да замислиш годинава колку ќе збори кога лани успеа еден саат да дрндлаОк е се, ама за национален ден на независност препорачливо е да се служи наша музика од наши изведувачи. Може да биде нешто како ланската прослава само без толкави спектакли и расфрлања. Доволен е ланскиот музички дел без политичко обраќање.