Концерт по повод 8-ми Септември на арена Филип II

V

Vollstandig

Гостин
Кажи и го ова на патриотката по култура која го организира настанов за ден на независност:)
Зошто јас, ајде заедно да и го кажеме? Јас, ти...сите што не им се допаѓа истово? Што му фали да се испрати е-маил на пример до министерство за култура? Еве јас како независен граѓанин на македонија, ќе испратам емаил, а кој сака веродостоен факт, ќе му пуштам и принт скрин од испратеното, што и не е потребно, туку пробајте и сите останатите:) Биди ми поздравена.

M

Moon Child

Гостин
Дај на кој меил праќаш ќе пратам и јас. Ја испотија до даска работава.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Abe koj idiot dozvolil Tavitijan da mi organizira koi peaci da peat na nacionalen praznik c c c c barem da viknea nekoj golem ROCK band , eve na primer U2 da gi viknea ke nastapea saat ipol i gotovo ama problem e tuka prostiov narod ne ni znae koi se U2 pa zatoa ne me ni cudi sto uste toneme vo debilizmot na ovaa drzava .

V

Vollstandig

Гостин
Abe koj idiot dozvolil Tavitijan da mi organizira koi peaci da peat na nacionalen praznik c c c c barem da viknea nekoj golem ROCK band , eve na primer U2 da gi viknea ke nastapea saat ipol i gotovo ama problem e tuka prostiov narod ne ni znae koi se U2 pa zatoa ne me ni cudi sto uste toneme vo debilizmot na ovaa drzava .
Абе камо срејќа да беше до тие твои U2, па да тргневме напред. Како тоа, ако некој го знае U2 името на бендот одма НЕ Е ПРОСТ и е интелегентен? Нели гледаш се празнува ден на Македонија, и се бунат луѓет зошто српски бендови носат, овој па U2 запнал.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Абе камо срејќа да беше до тие твои U2, па да тргневме напред. Како тоа, ако некој го знае U2 името на бендот одма НЕ Е ПРОСТ и е интелегентен? Нели гледаш се празнува ден на Македонија, и се бунат луѓет зошто српски бендови носат, овој па U2 запнал.
Abe podobro U2 nego li Josipa Lisac ...

M

Moon Child

Гостин
Ова што се прави веќе ги преминува сите можни граници. Дали вие нас не сметате за глупи и прости? Како е возможно по повод денот на независноста на Република Македонија да повикувате да пејат пејачи од целата поранешна Југославија? И на само ова, на секој можен настан, на секој можен концерт ни ги носите Цеца, Брена, Чорба, Дугме, Дивље Јагоде, Јоксимович и останати Југословенски ѕвезди во залезот на својата кариера. Незнам до кога ова ќе се работи, до кога планирате да не правите мајмуни ама се има граница, а овие така наречени културни манифестации, концерти, фестивали, каде што е претурено од ѕвезди од соседството ја поминаа границата. Или правете нешто што навистина ќе вреди, или не се бламирајте и не не трујте за џабе.
Имаме и ние многу ѕвезди, ако не од денешните тогаш, постојат Меморија, Конкорд, Драган Мијалковски, Архангел, Мизар, Владо Јаневски, Каролина Гочева, Леб и сол, Зијан, Бојс и многу други, кои редовно се маргинализирани за да дојдат до израз овие Српски, и останати соседни ѕвезди кои доаѓаат во Македонија на печалба.

Со (не)почит С. П.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Па што има врска-уметноста не познава нации.

Идат да пеат, да пренесат емоции на нивен начин а идат да ни направат чест-ехх старата Ју рок школа недостасува...
Немој да ме јебеш бре...! На Денот на Независноста во Србија, Хрватска и Босна викаат ли Македонци да пејат? И они се бивши Југословенски републики, и ние може да им направиме чест на нив.

B

Black Guard

Гостин
Имаме и ние многу ѕвезди, ако не од денешните тогаш, постојат Меморија, Конкорд, Драган Мијалковски, Архангел, Мизар, Владо Јаневски, Каролина Гочева, Леб и сол, Зијан, Бојс и многу други, кои редовно се маргинализирани за да дојдат до израз овие Српски, и останати соседни ѕвезди кои доаѓаат во Македонија на печалба.

Со (не)почит С. П.
Ехх каква желба имам да ги чујам повторно.
--- надополнето: 4 септември 2012 во 01:10 ---
Немој да ме јебеш бре...! На Денот на Независноста во Србија, Хрватска и Босна викаат ли Македонци да пејат? И они се бивши Југословенски републики, и ние може да им направиме чест на нив.
Ама тоа нема врска-НИЕ ГИ ВИКНАВМЕ а на пивофест беа дебело платени два пати по ред и...сега секако,

Инаку кога слават независност покануваат наши претставници најчесто амбасадори-и така треба.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Е и вас не ви се погодува никако бе....
Лани направија огромна прослава, споменици се отвараа, само македонски пејачи имаше, обраќање едно друго - многу пари се потрошиле.
Годинава не се прават големи прослави, Тавитјан си ги вика луѓето со кого заедно го направија и албумот, го прават концертов сега ви смета зошто биле Хрвати, Срби, Босанци, Кромањонци и незнам ти што викнати.
Еден вика требало да се донесат македонски стари пејачи, старите бендови да се спојат уште еднаш, друг вика немам сцена за такво нешто и во сето ова кога се расправа дека треба Македонци да се викнат некој се избацува дека треба U2 да се донесе и дека тие што незнаат кои се U2 се сељаци. Можда за други па ти си сељак, така да муабетов е загреови.
И да никогаш на сите нема им да биде погоден тоа веќе треба да е повеќе од јасно, ама мрчењево и хејтањево на форумов ги преминува сите граници.

M

Moon Child

Гостин
Абе види, јас сум да се прекине со оваа помпезност, затоа што ама стварно нема потреба. 21 година е, ај лани јубилејно беше, ама кога веќе решиле па да му ебам мајката нека имаат малку осет.

Kajgana Shop

На врв Bottom