Народот не го сака, ама дека успеал тоа е точно.Успеа да ги собере сите турбофолкери на едно место.Браво прасиц.Sea na EXCLUSIVE imase izjava: Se uveriv kolku narodot me saka so ogled deka salata bese napolneta so 13 000 narod sto za mene e uspeh-rece Boki.
хаха успех, Боки не е свесен дека е у ствари звезда на сопствено ФРИК шоу.Sea na EXCLUSIVE imase izjava: Se uveriv kolku narodot me saka so ogled deka salata bese napolneta so 13 000 narod sto za mene e uspeh-rece Boki.
Абе види сега, овој муабет за да седиме на маса и да го правиме вака е океј, никој нема да признае зашто отишол....само најискрено јас не би го гледал ни на телевизија а камо ли во живо. Нејсе 150 денари, што би рекла баба ми имаш леб да купиш за 4 дена таму.хаха успех, Боки не е свесен дека е у ствари звезда на сопствено ФРИК шоу.
Никој не ојде да го слуша неговиот “прекрасен глас“ ниту “неговите“ песни тоа беше парада на една наказа (попратена со турбофолк интерменца). Пред 100 години него ќе го прикажуваа на патувачките изложби покрај Човек од гума, Жена со брада, теле со 2 глави и чудноватиот кљунаш
ова значи дека и ти беше таму?хаха успех, Боки не е свесен дека е у ствари звезда на сопствено ФРИК шоу.
Никој не ојде да го слуша неговиот “прекрасен глас“ ниту “неговите“ песни тоа беше парада на една наказа (попратена со турбофолк интерменца). Пред 100 години него ќе го прикажуваа на патувачките изложби покрај Човек од гума, Жена со брада, теле со 2 глави и чудноватиот кљунаш
Не бев... забрането беше внесување на тојаги и шипки, да напрам од Боки 13, Боки 5 и две четврти...ова значи дека и ти беше таму?
Воодушевувањето неговите верни фанови гарант го изразиле во вецеата.Ана Николич
Сериозно алал да им е на оние кои можеле ова да го гледаат и плус да ракоплескаат и да му се воодушевуваат ... искрени честитки од мене. Не може секој тоа да го издржи!
А била Ана Николич? Дека ја најавуваше мислам дека! Или аааааааааааа он е Ана Николич Исти се