Конечно сфатив дека...

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Конечно сфатив дека не треба да се заебавам и дека треба да почнам да учам :)

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Конечно сватив дека „љубовта“ не постои... ( се се прави за пари, ти се правиш за пари, цел свет го вртат пари, пари, пари, пари, пари) :toe:

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
konecno sfativ deka zivotot e samo obicna laga i nistopoveke so deka se trudime na krajot pak ke zavrsime kako obicni smrtnici toa e tocno

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
konecno svativ deka I am who I am so I don't give a fuck what the others think about me!!!!
Jas sum to so sum i ic glava ne me boli drugite so mislat:toe:

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
конечно сфатив дека најдобрата другарка не ми била најдобра..................значи замислете некој на кој сум му верувала тоооооооооооолклу долги години на крајот да сфатам дека сето тоа паднало во вода и дека сите работи кои сум мислела дека ги знае само она всушност преку нејзе ги дознал цееееееееееелиот свет............ете ти таа сеуште м,исли дека ми е најдобра другарка но јас си знам дека не ми е..................и мноооооооооооооогу ми е жал.,...................но и мило ми е што сфатив...........................:wink:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Дека морам да престанам со некои работи.
Има ли посладок датум за таков почеток од роденденот?

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Дека обожавам да играм :)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Колку само сум била јас сакана! :icon_bigg
Ама идиот од човек, додека не уништи или загуби, не цени. Као ја.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Конечно сфатив дека џабе ми било што се нервирам за се и сешто (за луѓе кој не вреди ни да ги спомнам и за луѓе кој дозволиле да се нервирам за нив!).Никој тоа неможе да го поправи ни па да ми надокнади за моментите поминати во нервоза...Знам дека и по се што ми се случи јас пак ќе се нервирам ама барем ќе бидам по разумна.brm:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Конечно сфатив дека немам среќа во љубовта, и дека никогаш нема да имам!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Конечно сфатив дека..
~ колку повеќе време поминуваш со некоја личност, толку повеќе стануваш свесен за нејзината користољубива природа
~ постојат многу интересни личности и жал ми е што сум пропуштила да бидам во нивно присутство за сметка на некои други
~ го сакам :back:

mz.LoVeLy

patience...
Член од
16 февруари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
5
Конечно сфатив дека секогаш ќе постојат луѓе кои ќе ни се мешаат во животот и ни прават сплетки(едноставно нема спас од нив - како да немаат свој живот па си го пикаат носот кај што не им го збира) и сфатив дека колку и да се трудам барем малку да се променам - никогаш тоа нема да се случи....(најверојатно мора да има и некој наивен на светов, нели?)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Конечно сватив дека не треба да се замарам со ништо и да си го терам животот по свое!

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Конечно сватив дека ништо не сум сватил до сега,или пак не сум сакал да сватам.Незнам....

Kajgana Shop

На врв Bottom