- Член од
- 21 ноември 2008
- Мислења
- 1.157
- Поени од реакции
- 18
Mene bas i ne me kasaat....,se plasat od mene![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
ела ќе те носам на прошетка на едно место,да видиш дали ќе те сакаат или неМене ни комарците не ме сакаат.Не памтам кога последен пат ме укасал комарец.
Исто и кај мене. Не дека не не' сакаат, туку не се осмелуваат да пробаат од нашата пресвета, прочистена крв, дури и за нив е too much to handle. =)Мене ни комарците не ме сакаат.Не памтам кога последен пат ме укасал комарец.
Кај сакаш носи ме, во Маврово ко помала со другарка си седевме и комарци слетуваа на нас, другарка ми пликови, мене ништо - еден комарец ме немаше каснато.ела ќе те носам на прошетка на едно место,да видиш дали ќе те сакаат или не![]()
е сега и вие ако се имате настегано коњак илиИсто и кај мене. Не дека не не' сакаат, туку не се осмелуваат да пробаат од нашата пресвета, прочистена крв, дури и за нив е too much to handle. =)
на пипер вадење хехехехехе ти само ќе полниш вода :smir: тие покрај вода сакаат да си се мезаатКај сакаш носи ме, во Маврово ко помала со другарка си седевме и комарци слетуваа на нас, другарка ми пликови, мене ништо - еден комарец ме немаше каснато.
Во Андон Дуков (мислам се викаше) исто имаше и мочуришта таму, лом беше комарци, мајка ми пустата цела беше црвена од чешање, мене комарец не ме дираше.
Не ме сакаат бе.![]()