Комарци

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Маму им ебем, ло ме направија, само се чешам...:)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Еден на десна нога, а вчера ми забележаа дека имам на вратот од десна страна, а јас не сум знаел. Абе колкав е отокот, маме муе*ам, цицал, цицал се забораил :)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Чудно, уште ме нема рокнато некој.

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
А што да кажеме ние од Кочани овде врие од комарци ама толку сум навикнат на нив што веќе и не ги осекам дека касаат.

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Сега им е сезоната:tapp:
Почнаа да ме касаат..неподносливи се!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене ни комарците не ме сакаат.:icon_lol: Не памтам кога последен пат ме укасал комарец.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Мене ни комарците не ме сакаат.:icon_lol: Не памтам кога последен пат ме укасал комарец.
ела ќе те носам на прошетка на едно место,да видиш дали ќе те сакаат или не :)

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Исто и кај мене. Не дека не не' сакаат, туку не се осмелуваат да пробаат од нашата пресвета, прочистена крв, дури и за нив е too much to handle. =)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ела ќе те носам на прошетка на едно место,да видиш дали ќе те сакаат или не :)
Кај сакаш носи ме, во Маврово ко помала со другарка си седевме и комарци слетуваа на нас, другарка ми пликови, мене ништо - еден комарец ме немаше каснато.

Во Андон Дуков (мислам се викаше) исто имаше и мочуришта таму, лом беше комарци, мајка ми пустата цела беше црвена од чешање, мене комарец не ме дираше.

Не ме сакаат бе.:icon_lol:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Исто и кај мене. Не дека не не' сакаат, туку не се осмелуваат да пробаат од нашата пресвета, прочистена крв, дури и за нив е too much to handle. =)
е сега и вие ако се имате настегано коњак или :)))
нешто посвежо :smir: од 70 степени

Кај сакаш носи ме, во Маврово ко помала со другарка си седевме и комарци слетуваа на нас, другарка ми пликови, мене ништо - еден комарец ме немаше каснато.

Во Андон Дуков (мислам се викаше) исто имаше и мочуришта таму, лом беше комарци, мајка ми пустата цела беше црвена од чешање, мене комарец не ме дираше.

Не ме сакаат бе.:icon_lol:
на пипер вадење хехехехехе ти само ќе полниш вода :smir: тие покрај вода сакаат да си се мезаат :))

чек што крв имаше рече :)

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
Мене не ме касаат комарци...мајка ми вика дека тоа е затоа што имам лоша крв..незнам...можно е! :wink: Ама ми пречи ненормално многу што ми зујат над глава и до уво и неможам да спијам па треба да станувам и да ги тепам со папучи...замараат многу! И да...аутан помага! :wink:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
ебате паразитите..кај се досадни па уште чеша после тоа:/

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Мене не ме касет многу:pipi:
Ама пак ко ќе те каснат се смрт многу чешат бе!А јас ко мало дете,не се разбирам од збор и само се чешам и после ко лузни ми останват:nesum:
Зато ставам една маст Синопен и колку толку така не се чешам...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
Батали тоа што чеша, на спиење коа ми зуи на уво.
Многу е бедно. :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom