Комарци

nkT

Регистриран: May 2009
Член од
5 мај 2009
Мислења
175
Поени од реакции
0
A me apnat,a se otrovat,ali ne e toa izmisleno,dosaden si kako muva :):)

П

Паган-др

Гостин
Леле последниве 2 дена ме изедоа. Се чешам ко болен.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Незнам како може секоја вечер у соба да ми влагаат :tapp:
Ама еве ја нивната иднина... на моето биро :icon_lol:

без милости без милости...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Имам дома мрежи на прозорите такада не сум имал проблеми. Освен кога се оди на одмор таму е малку проблематично.

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Имам во соба мрежа на прозорецот и за среќа немам сеа комарци тука. Инаку за превенција си користам раид со течност.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Купив од онај производ што се става во штекер Pitroid се вика, го користам од време на време последниве неколку дена и сум многу задоволен. Нема комарци, нема касање, спијам како мечок во зимски сон :pipi:.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Јас повеќе го мразам зуењето на комарците отколку нивното касање.
Јес да потоа се убивам од чешање, ама повеќе ме иритира кога се обидувам да спијам, а тие земале ми прават концерт над глава. :nerv:
Што се нервирам вака кога ќе морам да се контрирам самиот себе.
ГИ МРАЗАМ! Не можам да го опишам мојот гнев во моментот кон нив, сакам да ги снема во миговите додека го пишувам ова! Цркнете гниди едни!

D

dh00|

Гостин
јас неам проблем со комарвице фала богу:pos:
баш пред некој ден приметив еден комарец се вртеше околу мене и осетив дека ме каснал...ама по 5 мин. го видов кај шо лежи на земја...DEAD!:pos2::pos2::pos2:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Секоја вечер водам војна со нив, можеби се и една од поглавните причини што не можам да заспијам.

А се нервирам кога ме мрзи да станам од кревет да палам светло и да ги барам кај се и само си се плескам по образ, по нозе, по раце, си се тепам самата.

Џабе што имам мрежа на прозорецот и залудни се сите превентивни мерки, не ми е јасно како сепак успеваат да влезат.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Леле ме изапаа овие два дена се чешам ко мрднат ти и*ам и комарци и се.Не помага ни течност ни апче...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.072
Прскајте со пипс:toe:И ќе немате комарци..

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
немам проблеми со комарците, секоја вечер ми е отворен прозоро со малце дигната ролетна ама не улеват. неам појма оти, мош затоа шо стално е темно у собата (само светлина од комп.)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тоа што мразам летно време се разно разни инсекти и зарази, со комарци тешко е да се справи човек, сите тие средства се или штетни или не функционираат. Инаку со мрежа на прозори не би требало да има проблеми.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
да чукнам у дрво, не ме јадат многу :)

N

navivacka

Гостин
Аууууууу:nerv::nerv:ненормално ме нервираат,секоја нок ззззз:nesvest::tapp:ме испокасаа,целата сум флеки по раце и по нозе и рани од тоа чешење ко ненормална.

Kajgana Shop

На врв Bottom