Комарци

S

SSS-Stolica

Гостин
ЈАС СУМ ИМУН НА КОМАРЦИ!!!
Dosega me nema nieden komarec kasnato izgleda deka sum mnogu jak zatoa:toe:
Koja saka bezbedno spienje bez da i zujat komarcite neka mi kaze, mojot krevet sobira 2ca
POZDRAV:salut:

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
У соба иам апаратче Raid, а за надвор се мачкам со една крема и не ме јадат многу :)

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Оооо леле,оваа лето "ме јадат" како никогаш до сега....нозете ми се како во војна да сум била,цели испогризани...:kesa:

Многу ме нервираат,ги мразам...:nerv:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Јас се мачкам со ракија и ги замалушувам :toe:
Еве нешто како стапица за тие што имаат големи проблеми со комарците.

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Многу лесен сон имам и цела мината ноќ ги слушам кај што ме надлетуваат, пола литар крв ми испијаа. Изгледа ќе треба да си го купам онај производот што се става во штекер за да ги брка. А има некој пробано со такво нешто да се одбрани од нив? Ефикасно е? На кој принцип работи? Кои се болестите кои можат да ги пренесат? И како можи човек да се заштити најдобро од нив, па да си спие слатко и лесно како зима да е. Значи темата во општи муабети е општо комарци.

Раид ден и ноќ - ставаш во штекер и 7 дена нема шанси ни да ти се приближат до собата.

пази не купувај непроверени прозиводи. јас пред 3-4 години отидов во грција, ама го заборавив раидот (тогаш немаше раид ден и ноќ, ама имаше едно шишенце со течност), па затоа отидов во нивниот масутис (ака наше веро) и купив еден со грчко име и тоа 2 во 1.
воопшто не фаќаше, па бев приморан да применам стара метода - затворање врата пред спиење, тепање на сите комарци па заспивање.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
леле од тие комарци живот се нема летово, баш сабајле кога станав се гледам по раце лом ме направиле.....абе ѓубриња, јас незнам од кај влегуваат кога има мрежа на прозор :toe: сигурно некој ми ги подметнува

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Скоро вејќе сум Имун на комарци...во Кочани летно време од оризите излeгуваат по 1 тон.. цел живот е така... :pos:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Оваа лето што помина нешто не осетив некој комарец да ме уапи али претходното лето целиот бев изеден:nesum:.....:toe:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Последниве неколку лета не ме сакаат баш комарциве, за моја среќа.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Почнаа да леткаат овие неподносливте. Вчера утепав три а сега се борам со еден низ соба.
Мрзам комарци. Многу. Посебно ко ќе те укасаат на некое мрднато место.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Кога си легнувам ако нема еден комарец во мојата соба јас од балкон да рипам, од нив без сон останувам.Вчера ме направија лом и се драпав ко наркоманка.Аутан инаку никакво друго чаре и Raid секако.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Мразам комарци !! Цел сум дупки од нив , ќе треба на трансфузија да идам , да ми ја вратат загубената крв од овие вампирски , летачки мотherfuckers !!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ме нервира тоа што зујат,а имун сум на нив. Ме немаат укасано со години :vozbud:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.855
Поени од реакции
12.392
Не ги убивајте, ќе ве тужат од друштвото за заштита на животните (инсектите и растенијата) :wink:

Оваа година нешто ко велеа -малку задоцниле со прскање па спремајте се за славен бој со досадњаковичите

Неколку техники
Стапица за комарци со пластично шише, кафен шеќер и квасец
http://www.365.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=468&Itemid=2

или
Star Wars технологијата тепа комарци во лет

или народски
стајте лаванда, босилок до вас на тераса (или во соба), стајте мрежи на врати и прозори...ако не сакате да се мавате со нив гради в гради...а тоа е најопасно :pishtoldz

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Мразам комарци и секакви летачки копилиња.Еднаш се сеќавам неможев да спијам ми зуеше нешто цело време на уво...матер им ебам.

Kajgana Shop

На врв Bottom