- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.440
Англиски знам исто колку и Македонски,Германски нешто што останало од 4 години учење,и Шпански разбирам кога зборуваат,а јас да зборувам врска немам.
Италијански, најлесен јазик на светот.angliski i spanski super gi baratam:icon_razz onaka mi odat francuski i italjanski (pa se mislam koj da go biram za fax-slobodno moze da mi dadete idei) i kineski ke go naucam za nekoja godina:icon_razz
i jas bugarski , srbski , hrvatski razbiram se a ne znam da zbornamАнглиски, Бугарски, Српски, Хрватски и малку Шпански
За тоа ќе бидеш секогаш во предност отколку да земеш италијански. Го учам јазиков од бог знае кога а учев во основно и француски, може е потежок францускиот ама опфаќа поголемо светско говорно подрачјеfala na brziot odgovor...lesen e ne velam ne ama so znam pokje si ja sakam prof po francuski:D i plus e svetski(polesno e za rab da najs so francuski) ama ne znambe vo teski mislenja me stavi sea ke se tupam do avgust
i jas ucham grchki , prv stepen ushte malce ke zavrsham nekako mnogu tezhok mi e sea ..Грчки доста добро но пстепено го усоврсувам