Англиски, француски, албански, шпански, италијански, германски; покрај тоа што германскиот ми е одбивен јазик. За албанскиот, ме критикуваат, но јас сметам дека ‘‘Јазикот е богатство.‘‘
Шпански знам перфект....англиски колку да се снајдам....Француски учам од шесто али нишо не знам:kesa: A Српски и Хрватски не ги сметам..за бугарскиот со малку тешкотии,но сепак го знам..
Англиски,Француски (дека ги учам доста долго време),Шпански - како резултат на 10 годишно искуство во гледање шпански серии и најново Турски (колку за да се разберам). Српски исто.
И желба ми е голема да го научам италијанскиот. Најверојатно ќе бидне и тоа од Септември.
:salut:
Англиски, Француски и Германски по малце пошто само една година го учев до сеа.
И ако се зимаат во предвид Српскиот, Буагрскиот, Циганскиот и сличните на нив
Англиски и малку Германски...3 години учев германски ама тоа беше пред 3 години и од тогаш го немам употребувано ИЧ.Така да многу малку ми останало во меморијата.Пробав да читнам нешто по германски сајтови и ептен малку знам...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.