S
Shellshock nam67
Гостин
175cm висок, тежок 85 килограми вежбам трчам пливам со било само спорт да е
хахахахха- аааааааааааааај овој bozdi го утнал и форумот и темата190/115 :helou:
--- надополнето ---
Ако си убава и на 18-23 години си точно за мене
:smir:
Ljubovta ne poznava granici srce,doi da te gusnamЕПТЕН СУМ УБАВА - НАВИСТИНА - АМА ИМАМ 30-КА .... ШТЕТА ... НЕЛИ??? ХЕ ХЕ
Седењето на гол не е трчање (морав)178 цм со 68 кг.
Аеродинамична, економична градба, способен да трчам и по саат и кусур кога играм футбал, ѕенѕам на подиуми по цела ноќ.
Понекогаш посакувам уште 10 цм, корисни би ми биле, ама престанав да растам во втора година средно.
Килограми, може, само во мускули да додавам. Целулит, не благодарам, не ми се нафаќа.
Хех зашто го лажеш :icon_bigg човекот таман си е па и јас сум исто висок и тежок колку него па не гледам дека сум слаб а што се однесува до тебе добра си уствари можеш да минусираш 3-4 кгИскрено, ти требаат
Иначе 1.69 со 55-56 .......
Хех зашто го лажеш :icon_bigg човекот таман си е па и јас сум исто висок и тежок колку него па не гледам дека сум слаб а што се однесува до тебе добра си уствари можеш да минусираш 3-4 кг
Хахахахах ок де без нервоза ако се нервираш стварно ќе ослабнеш ( зафркавам се ) !Како шо викаш ти дека си таман, т.е. дека не си слаб :pos2:, така викам и јас дека сум си таман, т.е. дека немам вишок :pos2:
Ако одам -4 кг. ќе бидам чачкалица, а тоа не бива
Хахахахахахааха, ти тоа од искуство изгледа зборуваш ..... :pos2: ( се зафркавам! )Хахахахах ок де без нервоза ако се нервираш стварно ќе ослабнеш ( зафркавам се ) !
Не онака ја нагаѓам шо може да се издешава !Хахахахахахааха, ти тоа од искуство изгледа зборуваш ..... :pos2: ( се зафркавам! )