Искрено, ти требаат193 висок
76 кг, но планирам да се здебелам уште едно 5-6кг
Nemaj gajle,gleaj na svetlata strana,mozes da jades blago celo vreme,za razlika od nekoidrugi,hahahahaha)))193 висок
76 кг, но планирам да се здебелам уште едно 5-6кг
Не видовме ти да пишеш што и како, па и тебе да те искоментирамеNemaj gajle,gleaj na svetlata strana,mozes da jades blago celo vreme,za razlika od nekoidrugi,hahahahaha)))
PS:Gledaj taa kilaza so ke ja stais da ne bide samo kolku za na vaga da pokaze poise,tuku da raspredelis kvalitetno mevce na tebe,ne se u stomak
Можеш, сега засега ....... Али ако продолжиш да јадеш, без да трчаш, да вежбаш, да одиш на билдинг, се тоа ќе ти се залепи ........ За твое добро ти кажувам, да си знаеш184cm/77kgI jas mozam da jadam blago
Hahahahahaha,od kaj znaes so ke mi se desi,moze takov sum bez da sportuvam,moze se izlezavam po celi denoviGenetika radiМожеш, сега засега ....... Али ако продолжиш да јадеш, без да трчаш, да вежбаш, да одиш на билдинг, се тоа ќе ти се залепи ........ За твое добро ти кажувам, да си знаеш
Hahahahahaha,od kaj znaes so ke mi se desi,moze takov sum bez da sportuvam,moze se izlezavam po celi denoviGenetika radi
Pa moze drug sport praktikuvam be,nekoj koj e povrzan so krevetot,pa taka gi odrzavam solidnite proporciiНе ни објасни каков си без да спортуваш Никој не те видел, откај да знаеме :pos2:
А више ако се излежаваш по цел ден, ти нема спас. Ќе бараш после другарчиња за да трчаш по кеј :pos2::pos2:
Ааааааааааа, е тоа е веќе нешто друго ........ :pos2::pos2:Pa moze drug sport praktikuvam be,nekoj koj e povrzan so krevetot,pa taka gi odrzavam solidnite proporcii
Eee,gleas kako si znaes,zatoa sledete gi moite soveti,pa osven zadovolstvo ke imate i drugi beneficii:vitka forma,kondicija itn...:pos2:Ааааааааааа, е тоа е веќе нешто друго ........ :pos2::pos2:
Најарно ќе биде, сите шо имаат вишок, или сакаат да ја задржат витката линија, да го практикуваат твојот начин. Ем вака задоволени, ем и со благо задоволени :pos2::pos2:
ЕПТЕН СУМ УБАВА - НАВИСТИНА - АМА ИМАМ 30-КА .... ШТЕТА ... НЕЛИ??? ХЕ ХЕ190/115 :helou:
--- надополнето ---
Ако си убава и на 18-23 години си точно за мене
:smir: