Колку сакате да сте сами?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Многу ретко кога сакам да сум сам повеќе сакам да сум во друштво
 
С

Спенсер

Гостин
ауууу, дома сам сакам да сум секогашшш!!моите да ги нема, да си викнам друштвото ја,пошо вака на исти спрат сме, и не е тоа тоа, иначе ептен сакам да сум сам дома,без моите (пишав зашо)
 

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
иам потреба да бидам сама само во моменти во кои се чуствувам несигурна,разочарана,и во моменти во кои некогаш ја губам довербата кај некои блиски луѓе......али сепак не дозволувам тие моменти да ме срушат....живот иде даље и секад носи поинтересни работи!!!!!
 
Член од
23 јануари 2009
Мислења
54
Поени од реакции
1
Сакам некогаш да избегам од гужвата...да бидам некаде сама да размислувам...едноставно така работите за кои размислувам поинаку изгледаат отколку кога сум опкружена со луѓе...тоа е како мало багство од реалноста но за кратко време...:pipi:А во некои моменти најдобро е да се има некој покрај себе.
 
Член од
16 октомври 2007
Мислења
70
Поени од реакции
5
Постои опасност кога остануваш само со себе, опасност да се соочиш со работи кои ги избегнуваш, најтешките разговори се водат во сопствената глава.
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Sakam postojano da sum so lugje, sama sakam da bidam edinstveno koa sum mnogu iznervirana ili mnogu tazna pa ne sakam da me gledaat vo loso izdanie.
 
Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Кога не сум баш во најдобро издание,сакам да сум сама.Во тие моменти мислам дека е така најдобро и за мене и за луѓето околу мене.Некогаш колку и да сум тажна не покажувам,сакам да ги поштедам тие околу мене,нејќам да го уништам и нивниот ден или сл.Неможам да кријам предолго,зошто ме знаат предобро.
Сепак најчесто сум опкружена со моите најдобри другарки и уживам во нивното друштво...ми годи секој разговор со нив и дефинитивно и кога сум тажна знаат да ме насмеат и развеселат.
Онаа самотија што ми треба во оние „левине“ моменти,најчесто ја добивам и можам да кажам дека послем тоа,откако ќе размислам за се сама подобро ми е.:)
 
Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Зависи кога, најчесто уживам кога сум со пријателите затоа што 90 % сум со друштво и многу луѓе бидејќи сме големо друштво, но некогаш се случува да ми дојде и тоа преку глава па во тие моменти сакам да сум сама.
 
Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Оооо на моменти сè би дала да сум сама. Ама такви моменти не дочеквам. Кога и да се тргнам настрана онака со кој и да сум и сите одма: „леле шо ти е, ај кажви ми, да ти поможам“ а у... безвеза.
Ценам то шо се грижет некои, овие поблискиве ама ко ќе им речам да ме остает, сакам да ме остает а не да ми се бесет и да ми викет дек не сакале таква да ме глеет.
 
I

InF3cTeD

Гостин
понекогаш кога сум разочаран од нешто нејќам никој околу мене апсолутно осамен да бидам...ама и тогаш ќе се најде некој да ме вознемири
 
Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Зависи, дома сакам често да сум сам,а инаку вака преферирам да бидам со друштво и во добро и во лошо:pos2:ко брачни другарки:pos2:
 
Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Porano bev tip na covek koj saka non stop da e vo drustvo so luge,no kako si pominuvaat godinite nekako mi e poubavo da sum si sama pogolemiot del od denot.Dali toa se promeni so samoto toa sto ne sum veke tinejdzer ili poradi sredinata vo koja ziveam neznam ,no sepak primetuvam deka se poveke mi godi da sum si sama.Pravam sto sakam ,odam kaj sakam bez nekoj da mi vrsi pritisok kade da se odi ili sto da se pravi ili da ispolnuvam tugi zelbi ili popolnuvam tugo slobodno vreme.No nemoj da me svatite deka sum namkor ,sakam jas i druzba ama ne 24 casa:pipi:na den.Ako ostanam ovde kaj sto sum uste malku ke stanam isto kako svabite(idiot ladnokrven):kesa: se salam.
 
Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Оваа прашање ми лежи,често сакам да бидам сам.По релаксирано ми е по спокојно.Може да се каже.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom