Колку сакате да сте сами?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.278
Поени од реакции
17.958
Па обожавам кога сум сам. Едвај чекам да ги избркама некако мама и тато од дома и сам абе ич да не се секирам дека има некој да ми вика, да ми рече неш. Едноставно мирна ми глава.
 

**Mila**

...Love is blind...
Член од
24 мај 2009
Мислења
42
Поени од реакции
0
Многу сакам кога моите не се дома ама страф ми е да сум скроз сама така да мора брат ми да е со мене дома.:kesa:
 

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Сама само сакам да сум коа спремам испити, и кога не сум при себе ( нервозна ) иначе нејќам ни да го почуствувам чуството на осаменост зш претпоставувам дека е многу депресивно..:helou::nenene:
 

~ Bella ~

Fly Away...
Член од
23 мај 2009
Мислења
23
Поени од реакции
0
Па и не сакам баш.
Добро освен во оние моментине кога сите за се ми се криви и кога ми доаѓа да убијам некој.Тогаш пробувам да избегам од сите од проста причина што нејќам некој кој не ми е крив за ништо да си го окрка.Во тие моменти,да,сакам да сум сама,но со цел да ги заштитам тие што се околу мене од моето неконтролирано дерење.:nesum:
 
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Повремено е секогаш добро.
 
Член од
29 март 2009
Мислења
110
Поени од реакции
1
Скоро секогаш. Многу ми е убаво кога сум сама, се замислувам во некој подобар свет и секогаш кога сум тажна ми е подобро. Само штета што немам баш голема приватност овде, ќе поседам затворена в соба 2 сати и одма мајка ми ќе дојде па после да не ми било лошо, да не сум се скарала со некој, да не ме боли нешто. Така по живци ми оди како да не сфаќа дека само сакам да сум сама
 
Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Осаменоста на моменти за секого е добредојдена.Има периоди кај шо несакаш никој да видиш и трезвено да размислиш за некој работи. Но без претерување:smir:
 
Z

Zoza

Гостин
sama da sum doma---sekogas sakam
ali da sum sama bes prijateli bes nisto e toa nedaj boze
 

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Порано не можев да излезам сама од дома..макар и до продавница мораше некој да ми прави друштво,а сега понекогаш сакам да сум сама..да си ги прочистам мисливе..да не се оптеретувам.
Обожавам кога сум сама дома..нема потреба да ги слушам моиве како ми викаат : Стани од тоа компјутерот,учи нешто..ќе си ги расипеш очите бла бла:tapp:
 

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.696
Поени од реакции
4.871
Топ ми е кога сум сам ... во последно време повеќе сум сам
 

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Сакам да сум сам кога нешто ми дојде преку глава... ама тоа ретко се случува...и да сакам повејќе да сум сам не можам...секогаш сум со некој кој ме утешува за било шо .. и сум многу благодарен на тоа...
 

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Само сакам тишина. И да сум сам и да не сум сакам тишина
 

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Кога имам радосни вести не можам да спијам дури не ги споделам со сите :pipi: .Таква сум по природа.Радосни вести споделувам со секој само што на сите не им е добро да чујат како на некој друг му е подобро од нив(македонски менталитет јеботе).А кога ми е тешко на никој не споделувам.Се сама си трпам не сакам да кажам на некој и после тоа цел град да го знае.Едноставно сама си преболам тоа шо е и полс се по старо....
 
S

StereoLove

Гостин
Моментално сакам да сум сама и да се издувам,да се исплачам за сите работи што ми се случија и да размислам како понатаму ама тешко.Никогаш не сум сама.Но во некои моменти кога сум сама потребна ми е мајка ми за да ми даде некој совет.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom