Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ју ар лаки мен! Острото е многу подобро,ама ако девојката знае како се прави.Исто ко месо од дивеч, да знаеш да го подготвиш како што треба,вкусот е незаменлив,ама ако незнаеш не чини.

Имав една ситуација со девојка што мислеше дека знае што прави,а уствари го гризеше,којзнае што му правеше,ама многу болеше.

И двата начина е убаво,и брзо(остро),и полека,лаганица што би се рекло.Пак ќе кажам се зависи од мајсторката.
АМИН!

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
А да заборавив да го кажам она најбитното, ретки се тие што стварно знаат добро да го испушат. :pipi:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Поштуем! Особено кога ја гледам малата како рони солзи, се бори за воздух и се дави од енормната количина на полов орган во нејзината уста. Гагинг звукот е незаменлив!
Ова на кој порнич си го гледал ?
Дркаш на вакви сцени ? Те палат ? Тоа веќе покажува склоност кон перверзија и манијакалност.
Насилство не е секс, тоа е садо мазохизам.
Ова се сигурни показатели и предзнаци за иден потенциален сексуален престапник и силувач.
Премногу гледате порничи бре деца ,олабавете малку.

Ulbrecht

Ајдеми Попуши
Член од
28 јануари 2013
Мислења
89
Поени од реакции
68
Дркаш на вакви сцени ? Те палат ? Тоа веќе покажува склоност кон перверзија и манијакалност.

- Четириесетгодишнадевица.
Океј бато. Така е. :)

Член од
14 декември 2011
Мислења
96
Поени од реакции
115
Ова се сигурни показатели и предзнаци за иден потенциален сексуален престапник и силувач.
Премногу гледате порничи бре деца ,олабавете малку.

Садо-мазо и насилство... има нешто слично, но сепак ако некој сака садо - мазо не значи дека е потенцијален манијак. Тоа ти е како да тврдиш дека јас сум лезбејка оти сакам секс во тројка -јас, тој и друго женско. Нема логика.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Садо-мазо и насилство... има нешто слично, но сепак ако некој сака садо - мазо не значи дека е потенцијален манијак. Тоа ти е како да тврдиш дека јас сум лезбејка оти сакам секс во тројка -јас, тој и друго женско. Нема логика.
Има предизвикувањето болка на некого не би требало да преставува афродизијак и двигател на хормоните, ако денес се задоволува само од тоа девојката да се мачи и да ја боли грлото утре можеби ќе му треба да помодри некоја за да му се дигна следното што ќе му треба е да претепа некоја а да се возбуди како и да е не е опасно, само премногу гледаат неквалитетни порничи.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Лезетски, домаќински, лигавење со саати! Самошто кога е bj week претпочита да свршам побрзо негошто уз секс.
Ама пак при предигра, кога сакам да убрзи дека реално понекогаш ме мрзи, тогаш си го зима цело време на свет!
What is up with that?

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Не значи дека си лезбејка,значи дека си бисексуалка.

Ulbrecht

Ајдеми Попуши
Член од
28 јануари 2013
Мислења
89
Поени од реакции
68
Има предизвикувањето болка на некого не би требало да преставува афродизијак и двигател на хормоните, ако денес се задоволува само од тоа девојката да се мачи и да ја боли грлото утре можеби ќе му треба да помодри некоја за да му се дигна следното што ќе му треба е да претепа некоја а да се возбуди како и да е не е опасно, само премногу гледаат неквалитетни порничи.
Бистрино, ќе те просветлам за да легнеш и ти нешто: Жените по природа се мазохистки. ;)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Не знам, сите го употребуваат тој збор, па ај и јас да не се двојам. :icon_mrgr:
Порано Госпоѓа беше мажена. Госпоѓица = немажена, е сега одкога почнаа да се разведуваат на секој пола саат... почнаа стариве моми да се бунат пошто нели нив им стоеше "Госпоѓица", а се наоѓаа навредени ако им кажеш "Госпоѓо" ...Од кол на кол.

F

FARANG

Гостин

Ова ти од искуство или од што си читал/слушнал од некој што така мисли?

Kajgana Shop

На врв Bottom