Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

Член од
14 декември 2011
Мислења
96
Поени од реакции
115
hehehehehheee

Значи к... у уста не е посебно задоволство

Све со глумици сум идел јас, мајку му стара... Сите до сеа ме лажеле дека им е огромно задоволство...

Колку сум наивен!!! Им верував :wink:

Не друже Делфин, какви глумици, сите си сме ние домајкинки :cool: Девојката си кажа лично мислење, а ако се прашувам јас... мммммммм (y) Нормално не секогаш си расположен за сенешто, но сепак кога сум расположена за орал па... убаво е и секако не го правам само за него да му е убаво, го правам кога јас сум расположена за тоа, а тој... секогаш е за орал ;) што значи го правиме на обострано задоволство. И да девојко златна има убајна во К в уста :LOL:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Не друже Делфин, какви глумици, сите си сме ние домајкинки :cool: Девојката си кажа лично мислење, а ако се прашувам јас... мммммммм (y) Нормално не секогаш си расположен за сенешто, но сепак кога сум расположена за орал па... убаво е и секако не го правам само за него да му е убаво, го правам кога јас сум расположена за тоа, а тој... секогаш е за орал ;) што значи го правиме на обострано задоволство. И да девојко златна има убајна во К в уста :LOL:
Посебно ако чувствувам при пушењето дека цревата низ курот ќе ми ги извади :)
Ова машкиот аспект на приказната за пушење.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Богами ич не те сваќаат, или како што ми има речено една да знаете колку ви се слатки пари ќе ни баравте за да ни го стаите во уста, исто така најголем сон и желба на секоја жена е на дечкото/мажот/ебачот да им никне К... на чело.

Член од
14 декември 2011
Мислења
96
Поени од реакции
115

:pos: :pos: :pos: :pos: Се разбираме :cool:
--- надополнето: 31 мај 2013 во 00:23 ---
Богами ич не те сваќаат, или како што ми има речено една да знаете колку ви се слатки пари ќе ни баравте за да ни го стаите во уста, исто така најголем сон и желба на секоја жена е на дечкото/мажот/ебачот да им никне К... на чело.
Има вистина во тоа што ти го рекла :cool: А и за желбата... ми се допаѓа тоа што знаеш како размислуваат жените ;)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
ти бе да не си го акал у ровента 1500 ватна, па цревата да ти ги извлече ??

Член од
14 декември 2011
Мислења
96
Поени од реакции
115
Ништо такво. Женска уста, стандарден модел што знае да пуши :)

Се молат членовите од појакиот пол да не ги споредуваат усните на понежниот пол со правосмукалки или со модели (ме потсеќа на кола) :LOL: Се сложивме дека сите го сакаме тоа и тоа е најважно. А дали го правела тоа нежно или како таа машината што ја спомнавте тоа зависи од хормоните ;)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ништо такво. Женска уста, стандарден модел што знае да пуши :)
Друже тоа не е пушење бе тоа е мучење, не е од гума па и од гума да е ќе си ебе матер ќе го прецвика, оралка треба фино нежно натанане да го обработи јазиче ова она не да шмука ебаго, евентуално два три пати до корен онака мераклиски до желудник да и отиде да се закашла малку насолзени очи али женско жив ѓаол пустото кашла зарипната солзи и течат крајниците си и ги исчистил не се откажува тера даље, е тоа поштуем а не да влече и шмука, ко забегана.
--- надополнето: 31 мај 2013 во 00:35 ---
Се молат членовите од појакиот пол да не ги споредуваат усните на понежниот пол со правосмукалки или со модели (ме потсеќа на кола) :LOL: Се сложивме дека сите го сакаме тоа и тоа е најважно. А дали го правела тоа нежно или како таа машината што ја спомнавте тоа зависи од хормоните ;)
Ако го прави како ровента, не е до хормоните тоа е до неискуство, не сакам некоја да му прави шљивки и да го помодрува.
ПС : многу е битно да има прави заби и да не носи протеза ретејнер и слично.

Инаку длабоко инспириран од оваа тематика дури и имам напишано една поема море каква поема каква песма тоа е САГА, истата е постирана во темата моја поезија на форумов.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Аууу...
Абе секој си има вкус. Јас сакам остро и шо?!

Член од
14 декември 2011
Мислења
96
Поени од реакции
115
Друже тоа не е пушење бе тоа е мучење, не е од гума па и од гума да е ќе си ебе матер ќе го прецвика, оралка треба фино нежно натанане да го обработи јазиче ова она не да шмука ебаго, евентуално два три пати до корен онака мераклиски до желудник да и отиде да се закашла малку насолзени очи али женско жив ѓаол пустото кашла зарипната солзи и течат крајниците си и ги исчистил не се откажува тера даље, е тоа поштуем а не да влече и шмука, ко забегана.
--- надополнето: 31 мај 2013 во 00:35 ---

Ако го прави како ровента, не е до хормоните тоа е до неискуство, не сакам некоја да му прави шљивки и да го помодрува.
ПС : многу е битно да има прави заби и да не носи протеза ретејнер и слично.

Aaaaa така значии. Мене прво ми текна на див секс не мислев на мачење на орган. Да се разбериме - машкиот полов орган е најдобриот дел кој можел да го смисли Бог и со него треба како со роса на дланка ;) нежно, фино, мераклиски :LOL: И никако повреди, вадење црева, посинувања (n) Инаку да си кажам лично носев фиксни ама не ми пречеа при орал, треба да знаеш како треба, знам малку ве лазат морници при помислата ама не се опасни ако знаеш како треба ;)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Во прилог на темава се само цитирам, и повторно ја постирам Македонската Сага која ја опева оваа тематика, мераклиството и само пожртвуваноста на македонските жени и девојки кога станува збор за оралката.
Официално од утринава и на тебе ти е посветена Сагава.
Добро бе Стефчо ЗАШТО мораш да КЕЊАШ на секое поле ? Абе да му ебем матер,па нит је поезија ова нит је песна АБЕ НЕЗНАМ што е!​
Ова повеќе личи на искажување на моментални фрустрации и исповед на еден седмо оделенец отколку на било каква форма на поезија,искрено ти кажувам.​
Монолог во најдобар случај ти е ова.што си мислел во моментот си напишал и ајде МОЈА Поезија.Абе една стилска фигура да имаше не ми е криво,абе едно зборче да биде поврзано со нешто,абе грам значење да имаше,не бе човече утепан си ти и од народ и од ТИТО​
Дај не чепкај со анти талентот каде што не ти е место жити очите чакрлии.​
Читај ме сега добро, на МРАВКАТА ке и напишеш некоја оваква​
Македонска Сага
Стана ми Стојан
Стана ми Стојан едно утро,
стана ми со клас надрвен,
јарболот му мајко фронтален,
не бил никогаш похоризонтален.
Што работа е ова - се почуди,
вака нит било нит ќе биде,
го погледна органот мускулозен,
не му бил кластот пофабулозен
Убав е - не дека не е,
ама проблем голем му се отвори,
не сака надолу да се наклони,
ете веќе мајко, три дни.
Реши Стојан да види што е,
да се спаси од судба клета,
да го приземји јунакот капитален,
да побара совет професионален.
Ми отиде Стојан аџамија,
кај Вангелица куртизаната,
ја соочи со другарот запален,
дал може да биде малу намален?
“Ваква убавина не се гледа везден“
Се стресе Вангелица од радос,
не веруват на метрото арбитражно,
белким не измислиле класје монтажно.
“Има спас, Стојан аџамијо,
само ако ти се сложуваш,
зш ќе се смали лепотанов - рече жално,
ќе пробаме со усисна техника, орално“
Ко рече Вангелица го истава на усни,
утроба му се на Стојан поремети,
“Полека мор Вангелице, скрати,
усис ко Rowenta од 1500 вати“
“Мора јако, Стојан будала,
остај ме работа да си бркам,
вака низ куќи да усисавав,
досега со куќен совет ќе претседавав“
Три дни ми Вангелица гениталија усисаваше,
три дни ми Стојан мајко лелекаше,
на трети ден ми јунакот спласна,
Стојан на кревет во бесознание пласна.
Стојан се на седми ден разбуди
Во јунакот ми мајко погледна,
“Зар е можно ова да бил спасот?“
Вангелица ништо не рече - и беше фатен гласот.
“Бре домаќин женско што ти е,
сказалка на струјомер не помрдна,
не ко онаа непрокопсанана Васа,
со Rowenta-та ќе потрошеше 3 киловатчаса“
На уста ми Стојан кладе кавалот,
запеа ми песна весела, радосна,
запеа ми песна за однос генитален
генитален, мила мајко, орален
Оваа поема им ја посветувам на сите Вангелици на светов Посебно
и ја посветувам на музата која ме инспирираше да ја напишам оваа
сага оваа поема која ја покажува несебичната самопожртвуваност
и големата желба за помош на ближниот свој.
едит
Со почит Добро Познат
Сите авторски права задржани.
Па да видиш дали после нема да ти се јави,дали ке ти откажува на закажано,дали ке бега од тебе :pos:
Абе има одма да ти скокне у наручју​
Читај и учи како се пишува поезија,слепчо еден чорчосан​
Што се однесува на геогравската местоположба на битолчанки им го доделувам првото место во оваа дисциплина дефинитивно докажано најдобри СЕ

Член од
14 декември 2011
Мислења
96
Поени од реакции
115
Во прилог на темава се само цитирам, и повторно ја постирам Македонската Сага која ја опева оваа тематика, мераклиството и само пожртвуваноста на македонските жени и девојки кога станува збор за оралката.

Официално од утринава и на тебе ти е посветена Сагава.

Што се однесува на геогравската местоположба на битолчанки им го доделувам првото место во оваа дисциплина дефинитивно докажано најдобри СЕ

Значи, значи... и јас пишувам поезија, сум пишувала и за сексот ама ова... врв над врвовите, какви еротски приказни, каков Џумерко... а да не ти е роднина? Некако по стилот натаму ми одиш. Сепак, секоја чест :cuc:

Чекај чекај, на кого е посветена сагата? И, не знам како битолчанка дали ова последното да го сфатам како комплимент или како навреда. Ај како комплимент, може? ;)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Значи, значи... и јас пишувам поезија, сум пишувала и за сексот ама ова... врв над врвовите, какви еротски приказни, каков Џумерко... а да не ти е роднина? Некако по стилот натаму ми одиш. Сепак, секоја чест :cuc:
Џумерко е прераскажувач на народни умотворби, ова е со посвета плус имав јака муза што ме инспирираше, што се однесува до фиксните ептен ми е страввввввввв, еднаш се имам закачено пустото па беше јас тргај тој тргај , од страв од поголеми оштетувања и повреди со двете раце ја фатив за врат и ја држев ко најголем душман абе ко животот да ми зависи од тоа,како ако ја пуштам ќе ми излезе душата у истиот момент, од двај се откачивне пустото. Имаше и една дешавка со пирс на вагина, јас дека пусото МАЖ не како овие педериве сега депилирани кај мене наааааааа вуна, се уплеткавне ( ама тоа е друга приказна )
--- надополнето: 31 мај 2013 во 00:55 ---

Чекај чекај, на кого е посветена сагата? И, не знам како битолчанка дали ова последното да го сфатам како комплимент или како навреда. Ај како комплимент, може? ;)
Дефинитивно како комплимент, затоа што да знаеш да пружиш задоволство да пружаш задоволство никако не може да биде навреда.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Аууу...
Абе секој си има вкус. Јас сакам остро и шо?!
Ју ар лаки мен! Острото е многу подобро,ама ако девојката знае како се прави.Исто ко месо од дивеч, да знаеш да го подготвиш како што треба,вкусот е незаменлив,ама ако незнаеш не чини.

Имав една ситуација со девојка што мислеше дека знае што прави,а уствари го гризеше,којзнае што му правеше,ама многу болеше.

И двата начина е убаво,и брзо(остро),и полека,лаганица што би се рекло.Пак ќе кажам се зависи од мајсторката.

Ulbrecht

Ајдеми Попуши
Член од
28 јануари 2013
Мислења
89
Поени од реакции
68
Поштуем! Особено кога ја гледам малата како рони солзи, се бори за воздух и се дави од енормната количина на полов орган во нејзината уста. Гагинг звукот е незаменлив!

Kajgana Shop

На врв Bottom