Ниските се попрактични за манипулација у кревет.Шо се вика,можеш како пропелери да ги вртиш,побрзи се во транзиција на позите а башка пропорционално имаат и помали рачиња,доста битни за бустање на машкото его.Незнам кој би сакал кускуле. Последна работа, најтрагично ми е кога ќе видам високо машко со минијатура од женска
koj ti vika niskite popraktcini hmm..ova sigurno ne si probal so visokaНиските се попрактични за манипулација у кревет.Шо се вика,можеш како пропелери да ги вртиш,побрзи се во транзиција на позите а башка пропорционално имаат и помали рачиња,доста битни за бустање на машкото его.
How you doin'?koj ti vika niskite popraktcini hmm..ova sigurno ne si probal so visoka
Штикли смеат да носат само високи девојки не знаеФ ?Ако не е битна висината и ви одговара што сте ниски, зашто носите штикли? Мислам, дури и смешно ми паѓа кога си се гордеете со тоа што сте метро и жилет, и тоа дека не можете да промените ништо во однос на вашата висина ( гени се во прашање ) , не дека не сакате да сте високи. Така да, висината игра голема улога. Имам предрасуди кон пониските ( во првите 2 реченици што ги опишав ). Зошто бараат манекенките да бидат високи? Незнам кој би сакал кускуле. Последна работа, најтрагично ми е кога ќе видам високо машко со минијатура од женска
Ти колку си висока?koj ti vika niskite popraktcini hmm..ova sigurno ne si probal so visoka
баш напротив, високите избегаваат да носат штикли за да не отидат со главата до облаците тоа им е ко мал данок што се високи.Штикли смеат да носат само високи девојки не знаеФ ?
за тебе изгледа многу за Некој таманТи колку си висока?
Не би реколза тебе изгледа многу за Некој таман
155 цм ? исто како дете од 4то одд не се зезај 170-180 е најдобро..Битно ми е да не е повисока од 170цм иначе чворги ќе ми мава ако стави штикли Идеално по мои стандарди за девојка е 155-165цм, секој со свој вкус
Индивидуално е како што пишав погоре, јас да сум под рака со некоја од 180 ќе изгледаме смешно, ќе барам спас во тротоарот155 цм ? исто како дете од 4то одд не се зезај 170-180 е најдобро..
Зависи и од твојата висина на пример мене сите ми одговараат +170 ако сакат нека обесат и 20цм штикли..Индивидуално е како што пишав погоре, јас да сум под рака со некоја од 180 ќе изгледаме смешно, ќе барам спас во тротоарот
Размисли за Пенелопе и Селма дали ти изгледаат како 4то одделенки