Ниските се попрактични за манипулација у кревет.Шо се вика,можеш како пропелери да ги вртиш,побрзи се во транзиција на позите а башка пропорционално имаат и помали рачиња,доста битни за бустање на машкото его.Незнам кој би сакал кускуле. Последна работа, најтрагично ми е кога ќе видам високо машко со минијатура од женска![]()
koj ti vika niskite popraktcini hmm..ova sigurno ne si probal so visokaНиските се попрактични за манипулација у кревет.Шо се вика,можеш како пропелери да ги вртиш,побрзи се во транзиција на позите а башка пропорционално имаат и помали рачиња,доста битни за бустање на машкото его.
How you doin'?koj ti vika niskite popraktcini hmm..ova sigurno ne si probal so visoka![]()
Штикли смеат да носат само високи девојки не знаеФ ?Ако не е битна висината и ви одговара што сте ниски, зашто носите штикли? Мислам, дури и смешно ми паѓа кога си се гордеете со тоа што сте метро и жилет, и тоа дека не можете да промените ништо во однос на вашата висина ( гени се во прашање ) , не дека не сакате да сте високи. Така да, висината игра голема улога. Имам предрасуди кон пониските ( во првите 2 реченици што ги опишав ). Зошто бараат манекенките да бидат високи? Незнам кој би сакал кускуле. Последна работа, најтрагично ми е кога ќе видам високо машко со минијатура од женска![]()
Ти колку си висока?koj ti vika niskite popraktcini hmm..ova sigurno ne si probal so visoka![]()
баш напротив, високите избегаваат да носат штикли за да не отидат со главата до облацитеШтикли смеат да носат само високи девојки не знаеФ ?
за тебе изгледа многу за Некој таманТи колку си висока?
Не би реколза тебе изгледа многу за Некој таман![]()
155 цм ? исто како дете од 4то одд не се зезај 170-180 е најдобро..Битно ми е да не е повисока од 170цм иначе чворги ќе ми мава ако стави штиклиИдеално по мои стандарди за девојка е 155-165цм, секој со свој вкус
Индивидуално е како што пишав погоре, јас да сум под рака со некоја од 180 ќе изгледаме смешно, ќе барам спас во тротоарот155 цм ? исто како дете од 4то одд не се зезај 170-180 е најдобро..
Зависи и од твојата висина на пример мене сите ми одговараат +170 ако сакат нека обесат и 20цм штикли..Индивидуално е како што пишав погоре, јас да сум под рака со некоја од 180 ќе изгледаме смешно, ќе барам спас во тротоарот
Размисли за Пенелопе и Селма дали ти изгледаат како 4то одделенки![]()