Колку е битна висината?

Член од
18 јуни 2012
Мислења
102
Поени од реакции
224
175 сум,од сите другарки сум повисока,вака денски не го чувствувам тоа ама кога ќе се качам на штикли се осеќам ко џин..Порано во основно и машките беа скоро сите пониски од мене и си се искомплексирав тогаш,лелее никогаш нема да фатам дечко,маки :D
Немам проблем сега со тие работи,пораснаа децата:D а и онака не ми се свиѓаат ниски машки :)Не ни можам да се замислам со некој да бидеме француски пар :unsure:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
175,14 години,супер сум сеа за сеа...Инаку,идеална висина за машко според мене е околу 185,а за девојките нема некоја идеална висина,само да не е под 150 или над 2 м
За само неколку месеци 180 :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Со оглед на мојата висина 182 некако не можам да гледам пониско за партнер :),повисок дечко и пониска девојка ок ми е,ама висока девојка и некој низок .... малце смешно ми е :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Висока девојка хммм тоа е како да земам скала и да се мачам да ја бакнам.
Некаде ускладност -+ 10 цм тука некаде.
Битно е да има убави нозе и добар глутеус максимус друго се да е симетрично и дотерано како што треба :).

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
многу ми е одвратно мало чупенце со многу мали ,криви и куси ноџиња , па кај и се такви миничо не го слекува, башка шо носи штикли и си мисли дека то и ги прај нозете поубај

Член од
17 април 2013
Мислења
95
Поени од реакции
187
Ако не е битна висината и ви одговара што сте ниски, зашто носите штикли? Мислам, дури и смешно ми паѓа кога си се гордеете со тоа што сте метро и жилет, и тоа дека не можете да промените ништо во однос на вашата висина ( гени се во прашање ) , не дека не сакате да сте високи. Така да, висината игра голема улога. Имам предрасуди кон пониските ( во првите 2 реченици што ги опишав ). Зошто бараат манекенките да бидат високи? Незнам кој би сакал кускуле. Последна работа, најтрагично ми е кога ќе видам високо машко со минијатура од женска :sick:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Незнам кој би сакал кускуле. Последна работа, најтрагично ми е кога ќе видам високо машко со минијатура од женска :sick:
Па не знам ни јас кој би сакал кускуле, ама ете очигледно е дека многу луѓе сакаат, а според огорченоста и злобата во твојов коментар изглеа и некој по кого си се траскала те одјебал за некоја кускулка. А и мене ми е многу трагично кога ќе видам високо машко со минијатурна женска. Не знам како не им е срам, најискрено. Премногу си дозволуваат. Наместо да одат тебе да те прашаат со кого ќе идат, они сами си избрале женска. Не знам што е работава, изгледа дека за некои луѓе висината не е главен критериум при изборот на парнер а некои дури одат до таму што дури и ниските девојки ги сметаат за привлечни. Оваа појава е алармантна и крајно време е да се преземе нешто околу тоа.

O

Orion.

Гостин
Ако не е битна висината и ви одговара што сте ниски, зашто носите штикли? Мислам, дури и смешно ми паѓа кога си се гордеете со тоа што сте метро и жилет, и тоа дека не можете да промените ништо во однос на вашата висина ( гени се во прашање ) , не дека не сакате да сте високи. Така да, висината игра голема улога. Имам предрасуди кон пониските ( во првите 2 реченици што ги опишав ). Зошто бараат манекенките да бидат високи? Незнам кој би сакал кускуле. Последна работа, најтрагично ми е кога ќе видам високо машко со минијатура од женска :sick:
Баш затоа што висината е детерминирана од гените како што самата рече, зашто тогаш ги исмеваш ниските девојки?

Член од
17 април 2013
Мислења
95
Поени од реакции
187
Па не знам ни јас кој би сакал кускуле, ама ете очигледно е дека многу луѓе сакаат, а според огорченоста и злобата во твојов коментар изглеа и некој по кого си се траскала те одјебал за некоја кускулка. А и мене ми е многу трагично кога ќе видам високо машко со минијатурна женска. Не знам како не им е срам, најискрено. Премногу си дозволуваат. Наместо да одат тебе да те прашаат со кого ќе идат, они сами си избрале женска. Не знам што е работава, изгледа дека за некои луѓе висината не е главен критериум при изборот на парнер а некои дури одат до таму што дури и ниските девојки ги сметаат за привлечни. Оваа појава е алармантна и крајно време е да се преземе нешто околу тоа.
Не, таква сум злобна по природа. Извини што ти ги повредив чувствата. :(
--- надополнето: 20 април 2013 во 18:11 ---
Баш затоа што висината е детерминирана од гените како што самата рече, зашто тогаш ги исмеваш ниските девојки?
Како што пишав претходно во кои случаи, во првите 2 реченици.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Не, таква сум злобна по природа. Извини што ти ги повредив чувствата. :(
Извини што некој висок дечко ти ги повредил чувствата и те одјебал за некоја кускулка.

Ајде, не се секирај, ќе си најдеш некој кој ќе те сака таква каква што си, злобна и искомплексирана и не премногу бистра.
Или некој што има бавча па ќе те користи како колец за патлиџани или евентуално стап за чукање ореви.

Член од
17 април 2013
Мислења
95
Поени од реакции
187
Види, јас не ти се обратив лично на тебе, само си коментирам, ти си таа која се навреди. Кој си ја има мувата на капата си вика иш. ;)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Neli bese duzinata i debelinata??

Ili sea i kopjanistvoto na erektilna "visina" na e isto taka vazno? Oti toa samo u lezecka pozicija, se drugo pak potpagja pod dolzina :D

Bajrak(tar)

L

Luki Junior

Гостин
Neli bese duzinata i debelinata??

Ili sea i kopjanistvoto na erektilna "visina" na e isto taka vazno? Oti toa samo u lezecka pozicija, se drugo pak potpagja pod dolzina :D

Bajrak(tar)
Абе требе да го прошета пред роднините на некоја слава/празник како бела мечка. Да биде висок, со голем грб, силни рачишта, да се знаа шо маж е избрала.. :D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom