Колку е битна висината?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Am
Mora le i sas stapo naprcen da seta?

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.892
Поени од реакции
11.184
Битно ми е да не е повисока од 170цм иначе чворги ќе ми мава ако стави штикли :D Идеално по мои стандарди за девојка е 155-165цм, секој со свој вкус

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
ете едно машко паметно да размислува...каде каде е полошо женското да е повисоко една гла од машкото од то машкото да е повисоко едно метро од женското.....али пак колку и да е женското пониско пак некако ги личи ...освен ако е некој висок ко слендерман...

M

Muranyi

Гостин
Незнам кој би сакал кускуле. Последна работа, најтрагично ми е кога ќе видам високо машко со минијатура од женска :sick:
Ниските се попрактични за манипулација у кревет.Шо се вика,можеш како пропелери да ги вртиш,побрзи се во транзиција на позите а башка пропорционално имаат и помали рачиња,доста битни за бустање на машкото его.

A

andrea85

Гостин
Ниските се попрактични за манипулација у кревет.Шо се вика,можеш како пропелери да ги вртиш,побрзи се во транзиција на позите а башка пропорционално имаат и помали рачиња,доста битни за бустање на машкото его.
koj ti vika niskite popraktcini hmm..ova sigurno ne si probal so visoka :D

T

Tamora

Гостин
Ако не е битна висината и ви одговара што сте ниски, зашто носите штикли? Мислам, дури и смешно ми паѓа кога си се гордеете со тоа што сте метро и жилет, и тоа дека не можете да промените ништо во однос на вашата висина ( гени се во прашање ) , не дека не сакате да сте високи. Така да, висината игра голема улога. Имам предрасуди кон пониските ( во првите 2 реченици што ги опишав ). Зошто бараат манекенките да бидат високи? Незнам кој би сакал кускуле. Последна работа, најтрагично ми е кога ќе видам високо машко со минијатура од женска :sick:
Штикли смеат да носат само високи девојки не знаеФ ?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.400
Поени од реакции
11.276
Штикли смеат да носат само високи девојки не знаеФ ?
баш напротив, високите избегаваат да носат штикли за да не отидат со главата до облаците :D тоа им е ко мал данок што се високи.

Член од
7 декември 2011
Мислења
283
Поени од реакции
83
Битно ми е да не е повисока од 170цм иначе чворги ќе ми мава ако стави штикли :D Идеално по мои стандарди за девојка е 155-165цм, секој со свој вкус
155 цм ? исто како дете од 4то одд не се зезај 170-180 е најдобро..

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.892
Поени од реакции
11.184
155 цм ? исто како дете од 4то одд не се зезај 170-180 е најдобро..
Индивидуално е како што пишав погоре, јас да сум под рака со некоја од 180 ќе изгледаме смешно, ќе барам спас во тротоарот :D
Размисли за Пенелопе и Селма дали ти изгледаат како 4то одделенки :D

Член од
7 декември 2011
Мислења
283
Поени од реакции
83
Индивидуално е како што пишав погоре, јас да сум под рака со некоја од 180 ќе изгледаме смешно, ќе барам спас во тротоарот :D
Размисли за Пенелопе и Селма дали ти изгледаат како 4то одделенки :D
Зависи и од твојата висина на пример мене сите ми одговараат +170 ако сакат нека обесат и 20цм штикли..

A

andrea85

Гостин
E ako de; french couple ;) dodusa i nie zenskite izbegavame poniski mnogu,barem na isto nivo.

Kajgana Shop

На врв Bottom