Колку е битна висината?

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
178 и супер си се осеќам :) не носам високи штикли а и не жалам поради то богами.. али последно шо иам приметено , дека пониски машки сакаат повисоки женски.:).и не знам зошто тие повеќе ме ценат :) ...Што знам.. важна е висината, не сакам да одам со некој понизок од мене( добро сеа два цм плус минус ок е) инаку многу ми е глупаво кога ке видам некој пар со голема разлика, глупо е, гледаш тип пеес цм повисок од неа а до него џебна венерка, а да не зборувам обратно...некои велат било слатко, не е слатко, смешно е.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Па висината и не е баш толку битна али во некои екстремни случаи не изгледа убаво секако.
Бившиот мој беше висок 1.80 јас сум 1.65 кога ке се качев на штикли му бев до рамена, пак не се забележуваше толку.
Сепак мислам поубаво е машкото да биде повисок од девојката и она кога ке се качи на штикли да не го замине. :D

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Ниските луѓе се полни со злоба и завист. Сите диктатори во историјата како на пример Сталин, Хитлер, Черчил ... биле со низок раст и склони кон зло.
значи ако некој е низок е злобен? ти се чудам на паметот што го имаш..
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 22:51 ---
Колку е битна висината? Дури и најмалку битна, ако погледнеме што се` се нуди на пазарот :icon_lol:
Еве неколку ниски секси убавици:

Natalie Portman - 159cm.

Kylie Minogue - 154cm.

Scarlett Joansson - 160cm.

Elisha Cuthbert - 162cm.

Rachel Bilson - 157 cm.

Kim Kardashian - 160 cm

Hayden Penneter - 155 cm

Hilary Duff - 155 cm

Shakira - 150 cm

Tila Tequila - 150 cm

Salma Hayek - 158 cm
Не бе не се убави овие.. висина им фали : ))))

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Значи, ајде да ја насочиме дискусијата.
- Колку сметате дека висината влијае на надворешната убавина на човекот?
Дали сметате дека е битна во тој поглед и зошто? Слободно наведете и примери, слики, експерименти. :pipi:
За надворешната убавина според мене нема никакво влијание, ниту пак е битна, висината е нешто на што лично не можеме да влијаеме туку е генетски. Јас сум висока околу 165цм но не ми пречи а има и многу пониски од мене :LOL: .Ете постот над мене е пример дека висината нема врска со убавината:) Вака можам да си носам и си носам високи штикли кои ги обожавам ем убаво изгледаат и таман ме прават малку повисока не премногу. Превисоките девојки па неможат да си ги дозволат и ако ги носат не ми изгледа многу убаво кога девојката е повисока од дечкото, сепак тоа си е мое мислење.:pipi:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
За надворешната убавина според мене нема никакво влијание, ниту пак е битна, висината е нешто на што лично не можеме да влијаеме туку е генетски. Јас сум висока околу 165цм но не ми пречи а има и многу пониски од мене :LOL: .Ете постот над мене е пример дека висината нема врска со убавината:) Вака можам да си носам и си носам високи штикли кои ги обожавам ем убаво изгледаат и таман ме прават малку повисока не премногу. Превисоките девојки па неможат да си ги дозволат и ако ги носат не ми изгледа многу убаво кога девојката е повисока од дечкото, сепак тоа си е мое мислење.:pipi:
Тоа е тоа.. ако некое девојче е убаво.. тоа ќе биде убаво и на 160цм и на 180 цм.. неможе висината да те направи поубав човек..

Член од
13 ноември 2010
Мислења
242
Поени од реакции
57
Колку високи штикли носиш? :)

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Не е толку битна висината колку што е битно правилно да ти биде распоредено телото, на пример трупот со однос на нозете.
Бреј, и да е висок, што ќе ми е, ако целокупната висина е насочена кон трупот со ниски ноџиња. Или обратно.
Истото важи и за девојките, мада што, подобро изгледаат кај нас повисоки нозе.
Како и да е, се додека е добро распоредено, не е ни токлку важно! :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Јас би рекла златна средина,,,не е убаво ни едното ни другото,а најважно пред се за една фигура да изгледа прекрасно се нејзините црти и правилното држење на телото .

Член од
6 август 2012
Мислења
123
Поени од реакции
39
jas sum visoka 165 iako izgledam kako za 170,a povremeno znam da oblecam 12sm stikli
togas se obozavam

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
175,14 години,супер сум сеа за сеа...Инаку,идеална висина за машко според мене е околу 185,а за девојките нема некоја идеална висина,само да не е под 150 или над 2 м

Kajgana Shop

На врв Bottom