значи ако некој е низок е злобен? ти се чудам на паметот што го имаш..Ниските луѓе се полни со злоба и завист. Сите диктатори во историјата како на пример Сталин, Хитлер, Черчил ... биле со низок раст и склони кон зло.
Не бе не се убави овие.. висина им фали : ))))Колку е битна висината? Дури и најмалку битна, ако погледнеме што се` се нуди на пазарот
Еве неколку ниски секси убавици:
Natalie Portman - 159cm.
Kylie Minogue - 154cm.
Scarlett Joansson - 160cm.
Elisha Cuthbert - 162cm.
Rachel Bilson - 157 cm.
Kim Kardashian - 160 cm
Hayden Penneter - 155 cm
Hilary Duff - 155 cm
Shakira - 150 cm
Tila Tequila - 150 cm
Salma Hayek - 158 cm
За надворешната убавина според мене нема никакво влијание, ниту пак е битна, висината е нешто на што лично не можеме да влијаеме туку е генетски. Јас сум висока околу 165цм но не ми пречи а има и многу пониски од мене .Ете постот над мене е пример дека висината нема врска со убавината Вака можам да си носам и си носам високи штикли кои ги обожавам ем убаво изгледаат и таман ме прават малку повисока не премногу. Превисоките девојки па неможат да си ги дозволат и ако ги носат не ми изгледа многу убаво кога девојката е повисока од дечкото, сепак тоа си е мое мислење.Значи, ајде да ја насочиме дискусијата.
- Колку сметате дека висината влијае на надворешната убавина на човекот?
Дали сметате дека е битна во тој поглед и зошто? Слободно наведете и примери, слики, експерименти.
Тоа е тоа.. ако некое девојче е убаво.. тоа ќе биде убаво и на 160цм и на 180 цм.. неможе висината да те направи поубав човек..За надворешната убавина според мене нема никакво влијание, ниту пак е битна, висината е нешто на што лично не можеме да влијаеме туку е генетски. Јас сум висока околу 165цм но не ми пречи а има и многу пониски од мене .Ете постот над мене е пример дека висината нема врска со убавината Вака можам да си носам и си носам високи штикли кои ги обожавам ем убаво изгледаат и таман ме прават малку повисока не премногу. Превисоките девојки па неможат да си ги дозволат и ако ги носат не ми изгледа многу убаво кога девојката е повисока од дечкото, сепак тоа си е мое мислење.
Колку високи штикли носиш?За надворешната убавина според мене нема никакво влијание, ниту пак е битна, висината е нешто на што лично не можеме да влијаеме туку е генетски. Јас сум висока околу 165цм но не ми пречи а има и многу пониски од мене .Ете постот над мене е пример дека висината нема врска со убавината Вака можам да си носам и си носам високи штикли кои ги обожавам ем убаво изгледаат и таман ме прават малку повисока не премногу. Превисоките девојки па неможат да си ги дозволат и ако ги носат не ми изгледа многу убаво кога девојката е повисока од дечкото, сепак тоа си е мое мислење.
Исто тука супер ми еЈас сум 190 и супер ми е