Колку внимавате ....

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
па нормално дека се грижам за мојот изглед..и тоа многу последниве неколку години..не е дека држам строга диета и не јадам ништо,ама обрнувам внимание тиа што го јадам да не е нешто од кое се цеди мрснотија,и многу ретко јадам брза храна..и вежбам,идам на фитнес барем два пати неделно..некад забушувам ако имам многу за учење ама се трудам да се придржувам до своите правила..
а за облакање..се трудам секогаш да сум скоцкана:со средена коса,нокти,облеката да е складна со пригодата,боите да се слагаат,шминката да се слага со пригодата,да не сум пренападна или невкусно облечена..цел живот секој ден само пазам на нешто:)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.662
Поени од реакции
48.748
Па јадам по 4 пати на ден ко од шала пикам многу месо и мрсна храна, ама имам некој брз метаболизам и не ми се фаќа ништо имам нормална градба,никогаш во животов не сум држел диета а од вежбање сум можел да правам само стомачни тоа склекови,тегови,чучњеви,згибови нема шанси мачни ми се а не ми ни требаат.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Нормално дека внимавам на тоа како изгледам. Најлош впечаток ми остава несредена личност.
Внимавам на исхрана нормално. Не чини да јадеш се и сешто па потоа веднаш на строга диета. Нормално дека диетата не е тоа тоа ако не вежбаш, мора да се затегнеш ако не залудно се сите откажувања од јадење.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Внимавам колку можам ама да, зашто се чувствувам убаво кога убаво изгледам, атоа произлегува од внимателна нега на тело и лице како и внимателно одберене храна која ја внесуваме воорганизмот, исто така физичката активност е доста битна. :pipi:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
A, пази па да не внимавам случајно. :pos:
Нема шанси... Знам да паднам у несвест кога ќе видам пар килограми плус на вага, ама шокот ми трае неколку минути и тоа е тоа. Ќе му покукам на некој, ако ми се најде у близина, чат - пат, ама следниот момент заборавам, и пак си се дружиме со чоколадото.
Од добрата храна не се откажувам, а што се однесува на физичката активност... Ја практикувам сосема доволно (и премногу :icon_lol:) за да изгледам како што треба. Најчесто лоши последици од тоа спортот и движењето, последната пред 3 дена, ал јбг, не можам да се смирам. :icon_lol:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
не премногу!онака!не ме оптеретува толку физичкиот изглед!знам понекогаш да се заборавам!но најчесто после тоа надохнадувам!

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Ја не сум по тие работи. Ја сакам да јадем. =)
И не пазим, тоа што ми се јаде јадам. Ми е гајле за тежината.

Член од
27 октомври 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
pa i ne vnimavam neso mnogo ili bolje da kazam ic!ne vezbam iako porano neso se zanesuvav idev na fitnes, vozev roleri itn.ali sea momentalno ne praam niso za da si go odrzuvam teloto ali definitivno mi e u plan u idnina:)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Epa jas i da se turam od jadenje ne mozam da se zdebelam a i nisto vusta da ne stavam nemozam da oslabam:)ednostavmo takva sum si i nikogas ne vezbam .ako se zdebelam ili oslabam toa e sekogas 1 ili 2 kila...

Член од
15 ноември 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
мене не ми е гајле зошто не можам ни да се здебелам ни да ослабам

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
ептен ....

ако се здебелам малце одма нешто превземам ...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.472
Поени од реакции
7.924
Постојано се канам да одам во теретана да качам некое кило на мене, ама никако патот да ме однесе натаму.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Внимавам на храната,одам на јога,одам на масажа и сето тоа резултира со одличен изглед.

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
На исхраната не внимавам зашто немам потреба,,јадам се што ќе ми се посака зашто немам проблем со килограмите,,фала богу немам потреба да се мерам зашто секогаш сум си иста,,инаку вежбам по дома од време на време,,поретко возам велосипед,колку да се затегнам, летно време пијам повеќе течности одошто внесувам храна и така....:vozbud:

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Хмм, јас не внимавам којзнае колку многу, вежбам понекогаш, почесто забушавувам-посебно сега кога немам никакви обврски, јадам умерено, и се канам јас да одам на масажа... :pipi:
А што е најинтересно, со години не сум застанала на вага... хихих

Kajgana Shop

На врв Bottom