Колку ви е интересно ... - Шопинг ?!

  • Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
нешто што најмногу мразам е влечканје по продавници,влегуванје во секоја и седенје пола саат!јас влегувам во една продавница и го земам првото што ми се свига неможам да трпам 100 саати влечканје по продавници тоа ми е СМРТ
 

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Искачам од дома со голем мерак дека нешто ќе си се подновам онаква со насмевка од уво до уво се шетам и барам.Најчесто идам со мајка ми или со некоја другарка...Обично голем баксузант сум и или нема мој број, не ми стои тоа што го пробувам или па ништо нема што би ми се свиѓало.И тука одма паѓаат коментарите па ти вака ако продолжиш нема ништо да купиш бла бла бла...И ме пукаат нервози како така ништо да не купам мора нешто да се купи.Влагам од продавница во продавница...Конечно после неколку саати гњаважа наоѓам нешто што ми се свиѓа и одма го купувам.Среќна целата седнувам негде на кафе да се одморам...и после домче одма мора да се проба и така...
 

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
одам на шопинг со еден другар или со девојка ми(неќам да малтретирам повеќе луѓе), но почесто со девојка ми пошто она ужива+си глеа работи за нејзе, а другариве ми викаат:да бе добро ти стои(само колку да си идеме побрзо-ама ги сваќам бидејки и ја сум таков=)). него, сафра ми е купување облека, а посебно коа треба да си купам фармерки-УМИРАЧКА!
 

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Женско сум али уопште не сакам шопинг. Мислам, уживам у убава гардероба и сакам да ја имам, али процесот на влечење по продавници, пробување и сл. ми е мучење. Оцобено кога ќе налетам на нападен или нељубезен персонал ми се иде да "вриштам".
Најчесто "пролетувам" низ продавниците, и најсреќна сум кога ќе најдам поише ствари што ми се свиѓаат на едно место. Гледам да завршам што е можно побрзо со купувањето и дома на мира да ги пробувам стварите и да си правам комбинации. Така да баш им се радувам на новите ствари што сум ги купила, али самиот шопинг не само што не ми е интересен него ми е напорен.
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.681
Поени од реакции
13.295
Zavisi. Ako mi e pogoden denot, licnosta so koja idam. Pr. najubavo mi e koga idam so bratucetka mi. Ima mnogu dobar vkus i ne me maltretira (aj sega probaj go ova,ona) a majka mi e tupadzika.
 

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Koga znam za sto sum trgnata, i sto navistina mi treba, a posebno koga go imam celoto vreme na svetot, togas sopingot mi e najubav! Mrazam vlecenje po prodavnici i baranje na idei od prodavackite, poso kaj nas ne samo sto nema da ti dadat idea tuku i ke ti go rasipat denot. I da, sopingot mi e najdobriot lek protiv site tazni i glupavi raboti, oti mnogu sakam i mnogu cenam koga ke si kupam nesto novo!
 

~Ann~

~sweety~
Член од
11 февруари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Обожавам. Само нашите продавници се многу малку снабдени, па често се нервирам за број. Иначе ми претставува големо задоволство кога знам дека имам нешто ново:)
 

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Ја и шопинг во иста реченица...ноу веј освен со една другарка што може да ме влече по секоја можна продавница...многу ми е напорен процесот на барање,па пробување,па ај ќе идеме во следната да не има нешто поубаво:blabla:...затоа си практикувам да си купам што прво ќе ми фати око и нормално ќе ми се свиѓа како ми стои
 
Член од
5 мај 2006
Мислења
23
Поени од реакции
3
Ухуууу! Мојот омилен збор на Ш! Иако некако во Скопјево продавниците немаат баш некој избор, па шопингот главно ми се сведува на купување во Манго. Незнам зошто од 10 пати како сум била во Рамстор, само еднаш најдов нешто интересно да купам, освен тоа, последниот пат една ОФЦА ме изнервира доле на паркингот ми го зема местото додека чекав да излезе тој што беше претходно паркиран таму и скроз сум негативно настроена спрема цело тоа место. Имав надеж за ова Z-outlet, ама тапа е, од цела продавница само едни пантолони бендисав. Како и да е, ќе ја чекам грчката виза за Зара.
Да не заборавам да напоменам дека мозокот ми е програмиран на црно и во која продавница и да влезам гледам само црна облека. А, да! Среќа во шопинг ми е Night Funeral кога каде и да одам со неа наоѓа, што ми треба и во шопинг одиме секогаш кога ќе ни текне :icon_lol:
 
Член од
11 јуни 2007
Мислења
106
Поени од реакции
1
Епа јас си обожавам шопингување, навистина. Ама не сум од оние досаднине купувачи што за да купат едно маиче го превртуваат цел бутик, туку влегувам и ако нешто ми запне за око си го купувам. И најмногу сакам да одам потполно сама, не знам зошто...
 
Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Обожавам шопинг. Одам со другарка ми најчесто и се задржуваме сигурно 3 саати низ продавници. Пробуваме, комбинираме..по среќно поминатото време седнуваме на кафе и задолжително ни текнува дека сме прескокнале некое продавниче па се враќаме назад.
 

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
sea ne tolku cesto...ednas u mesec 2 max. ali minatava godina poso ziveev u solun sekoj den se dozirav so shopping...ne deka kupuvav sekoj den ali morav da proceslam neso od neso :pipi:
 
Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Obozavam shoping,sekogas sum raspolozena za toa! Najveke sakam koga znam sto mi treba otprilika i imam vreme na raspolaganje kolku sakam i taman natenane se da si prosetam i da si kupam sto mi treba. Obicno prvo izleguvam so drugarka i gledam se sto mi se sviga, a posle toa so majka mi odam da go kupam, no isto taka mnogu pati izleguvam so majka mi i plus koga sum so nea moze da si kupam i nesto ekstra,ama zatoa skoro na sekoe izleguvanje imame nesoglasuvanja okolu nekoe parce obleka i slicno, i toa me vadi od takt. A isto taka se desava i nesto ke najdam, bukvalno perfektno, bas sto go baram poodamna i kako i sekogas nema broj ili nekoja druga glupost ke ispadne i nema da go kupam...
 

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ама ич бе...одам со мајка ми,пошто мене ми е срам да купуам сам облека.И тоа,одам до една продавница,зимам оттаму шо ми треба и си одам.После ако не ми чини го фрлам,и си го носам старото.
 
Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
А дали прочитавте каков 'шопинг' имало во Рамстор во Групо Фиори викендов?! :pos2: Имале попуст од 90% и биле полно, се грабале, а имало дури и кубење за коси!!! :nesvest:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom