Уф, мене шопинг ми претставува задоволство, воопшто не ми е губење време. Исто така, кога одам на шопинг, не одам само у една продавница, зашто сакам се` сегде убаво да си разгледам, а не само да влегувам-излегувам од продавниците, со еден збор, сакам да уживам во шопингот. Инаку, не одам често, што значи, ако не ми треба нешто, без потреба не одам, али кога одам, шо да ви кажам, навистина уживам.Чек Он Ит напиша:Laidies -
Колку често одите на шопинг ?Дали тоа трае долго или пак првата продавница и вие сте готови?Кого понесувате со себе најчесто?
Gentelmens -
Што за вас значи ШОПИНГ ?Дали за вас тоа е само губење време ? Колку често го практикувате тоа и со кого најчесто одите ?
Исто и јас,може да шетам со саати,али сепак на крај се враќам на првото што ми се допаднало.Најчесто одам со другарките,али добро е и со мајка ми зошто тогаш повеќе можам да купувамTWEETY*** напиша:Sakam soping.Cesto i koga nemam pari setam niz prodavnciite.
Obicno koga kupuvam nesto toa e prilicno dolgo, dodeka ne gi prosetam site prodavnici. Megutoa sum zabelezala deka toa sto prvo ke mi se dopadne najcesto toa i go kupuvam bez razlika sto potoa ke setam uste 2-3 saata.