- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.231
- Поени од реакции
- 4.103
Ами пиши ми во порака шо плочи врткаш... да видам дали ќе ме заинтересира...Имам некој плочи у подрум ке пуштиш некое пиво и ти ги давам .
Ами пиши ми во порака шо плочи врткаш... да видам дали ќе ме заинтересира...Имам некој плочи у подрум ке пуштиш некое пиво и ти ги давам .
У фрка сум кога ке можам ке ти пишам.Ами пиши ми во порака шо плочи врткаш... да видам дали ќе ме заинтересира...
Да не ги шиткаш?Ja imam mozda preko 300 od tie golemite, a od onie malite edno 200 komada.
Sve socuvano, vo original pakovanja.
Na brat mi bea. Ne se upotrebuvani godini i godini...
Imam cel sistem doma za golemi ploci, za mali ploci, so 4 ogromni zvucnici...
kaj mene u taa prostorija kako da zastanalo vremeto nekade vo ranite 80-ti
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 11:51 ---
Michael Jekson, Tina Turner, The Beatles, Duran Duran, Roling Stones..
Rokeri s Moravu
Ne, spomen mi se od brat mi, ne se za prodavanje, moze nekoj den ako naidat crni denovi...Да не ги шиткаш?
Јас имам плоча од Есма сериозно ти треба?Nekoj da ima ploca od Esma Redzepova?
Да! Пиши ми информации во порака.Јас имам плоча од Есма сериозно ти треба?
ako se resis za prodazba/menuvanje..i ako se ocuvani....javi mi se....075 477 911Ja imam mozda preko 300 od tie golemite, a od onie malite edno 200 komada.
Sve socuvano, vo original pakovanja.
Na brat mi bea. Ne se upotrebuvani godini i godini...
Imam cel sistem doma za golemi ploci, za mali ploci, so 4 ogromni zvucnici...
kaj mene u taa prostorija kako da zastanalo vremeto nekade vo ranite 80-ti
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 11:51 ---
Michael Jekson, Tina Turner, The Beatles, Duran Duran, Roling Stones, Pink Floyd, Nat King Cole, Jim Morrison, Iron Maiden, Deep Purple, Jimi Hendrix, Elvis Prisley, Bing Crosby, Ela Fitzgerald, Edith Piaf, Barbar Streisand..
Azra, 4 asa, Srebrena krila, Riblja Corba, Pro Arte, Slatki Greh, Prljavo kazaliste..
Rokeri s Moravu
Имав прилика есенва да рашетам низ Европа по музички продавници, ама многу скапи тоа плочите. Испод 20 евра не најдов никаде. Додуша ко ќе ја видиш таква спакувана целата, свети омотот, ганц нов... да ти е мерак и 200 да дадеш, ако ги имашДали има некој искуство со порачување на vinyl-ки од интернет на пример Amazon
На пример,
http://www.amazon.com/Beaucoup-Fish-Underworld/dp/B00004WWM8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1354915114&sr=8-1&keywords=underworld vinyl
Ова е мој вкус, ама во последно време купувањето на плочи е во пораст. Може некој да сподели искуство ако порачувал преку интернет.