Колекционерство на грамофонски плочи

Член од
8 февруари 2016
Мислења
2
Поени од реакции
0
Прочитав некои коменмтари, но бидејќи не сум од Скопје, сакам да прашам каде може да продадам добро зачувани плочи од рок и ју музика, и Pink Floyd, Led Zeppelin, Jazz compilation и слично. (И мене ми с наследство од татко ми:), но немам грамофон за да ги слушам)
Јави ми се мене 070 376 251 Горан

Член од
3 март 2010
Мислења
662
Поени од реакции
460
имам јас за продавање грамофон и околу стотина плочи, македонски, екс ју, рок, диско, се од седумдесети и осумдесети воглавно

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Здраво живо. Ако има некој плочи за продавање/подарување, нека пише што има, да се договориме. Тенкс.

Член од
7 февруари 2011
Мислења
211
Поени од реакции
105
Prodavam Paket aranzmani so Sarlo akrobata , idoli i elektricni orgazam, izdanie yugoton 1980 vo ocuvana sostojba

Член од
11 мај 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво дечки, сакам да прашам некој да не има плочи од Pink Floyd за продавање?.... Тнх :D

Член од
10 декември 2024
Мислења
18
Поени од реакции
12
Да не знаете некој што продава плочи (половни/нови) конкретно хип-хоп или било што (Само да не е ex-yu од Lepa Brena и компанија) ?
Ги знам од прилика продавниците во Скопје, ама најчесто кога ќе дојде Skopje Vinyl Convention, само таму си наоѓам плочи.
Дали има некој нарачувано од discogs ?
Ме интересираате и цд-ња, не само плочи.

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Да не знаете некој што продава плочи (половни/нови) конкретно хип-хоп или било што (Само да не е ex-yu од Lepa Brena и компанија) ?
Ги знам од прилика продавниците во Скопје, ама најчесто кога ќе дојде Skopje Vinyl Convention, само таму си наоѓам плочи.
По групите пробај се на фб, јас најчесто од таму земам, е сеа повеќето се екс ју ама се дешава да има и неш интересно.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.226
Поени од реакции
954
Имаш продавница за плочи во Капиштец и во ГТЦ горе.
И на ФБ има неколку групи за продажба/размена на плочи.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.981
Decki ako ima nekoj ploci da prodava neka mi pishi poraka.
Pink Floyd,Deep Purple, Metallica......
Ex Yu ne me interesira!

Kajgana Shop

На врв Bottom