- Член од
- 26 јули 2021
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 141
Со 2ца или повеќе мажи,силни и мускулести за да ме отворат добро. И секс на отворено,и на јавни задскриени места.
...зашто!? ,,затворена " си па ти треба да те отворат добро? ме насмеа, мускулести мажи може само да те натепаат не значи и дека дооообро ќе те отворат, ретко да се тие надарени, ова го пишуваш како фантазија, ок тогаш!Со 2ца или повеќе мажи,силни и мускулести за да ме отворат добро. И секс на отворено,и на јавни задскриени места.
Хаха да ме отворат го кажав во смисла добро да ме изработат. Ааа тоа иако е стереотип, сум била со неколку мажи(не истовррмено) што биле згодни мускулести ама и вешти и знаат што прават....зашто!? ,,затворена " си па ти треба да те отворат добро? ме насмеа, мускулести мажи може само да те натепаат не значи и дека дооообро ќе те отворат, ретко да се тие надарени, ова го пишуваш како фантазија, ок тогаш!
Јас сакам. До сега никогаш немам пробано ама би сакала.Сексуална фантазија..секс со дечко ми и уште една девојка..
Еее многу би сакала..
Заинтересираните можете да ме исконтактирате
Ти прво, ти прво најди си друга занимација.Не сум машко уживај не сум "пЕдерчина" нема да ти се "нафрлам". Очигледно беше сарказам смешен му е постот. Тоа што постирам во една тема не значи дека не смеам во друга. Кај има такво правило на форумот? Плус излези малце од форумов и најди друга занимација
Не сум таа што врши инспекција на постови ахахахах. Не мора се да сфаќаш сериозно или како тебе некој лично да те напаѓа посебно не на анонимен форум . Тоа е твој проблемТи прво, ти прво најди си друга занимација.
dobar sum i nishto ne izmisluvam, samo prenesuvam.... toa za sonot na amerikanka kako ja siluvaat 6 nigeri go chitav na net poodamna, a skoro imashe film za evreite i nivni dubiozi okolu neobrezanite, a toa so zenata sto spie i soprugot ja onadi a taa sonuva gavol imashe film na tv, ushte poodamna...добар ли си?
У ред смешно беше како и да е . Само некој друг се навреди во твое имеdobar sum i nishto ne izmisluvam, samo prenesuvam.... toa za sonot na amerikanka kako ja siluvaat 6 nigeri go chitav na net poodamna, a skoro imashe film za evreite i nivni dubiozi okolu neobrezanite, a toa so zenata sto spie i soprugot ja onadi a taa sonuva gavol imashe film na tv, ushte poodamna...
Да, ти се навреди во негово име.У ред смешно беше како и да е . Само некој друг се навреди во твое име
Грешка си. Ти си сфати лично и ме цитираше во 300 теми. Али ок ако поубаво спиеш вечер онда ја сум се навредилаДа, ти се навреди во негово име.
Секирај се ти првин за себе.Грешка си. Ти си сфати лично и ме цитираше во 300 теми. Али ок ако поубаво спиеш вечер онда ја сум се навредила
Тоа го имаат кога сакаат, не мора да го сонуваат. И не мора со маж, секоја има цел арсенал вибратори скриени по фијоките у спална. Друго сонуваат. Има врска со напредок во фармацевтската наука и со банкарството.Да бидат ебени. Иако тоа никоја не го признава. Им се гади од зборот кур, а замислуваат како лижат сладолед на стапче