Кои се женските сексуални фантазии?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Член од
7 март 2009
Мислења
1.161
Поени од реакции
827
Најчестата сексуална фантазија - сега - пардон мора да бидам вулгарна е "дечкото кој ми се допаѓа - како ми го начукува од позади, како полудува од мирисот на мојот лосион за тело со светки, како полудува од мојата кожа нежна на допир и мојата долна облека од Intimissimi. Јас полудувам од тоа колку е страствен во бакнежите и допирите, но колку е нежен кога продира во мене"
Мислам дека мислиш на ова >>> http://xhamster.com/movies/102860/vintage_rocco_nurse.html ,се слага со твојот опис на секси фантазија,браво и за Роко а и за сестрата(стварно е страствена!) Обавезно изгледај до крај и после кажи ми што мислиш :hump:

Штрудл

од раѓање ме викат злоба
Член од
6 април 2010
Мислења
40
Поени од реакции
4
Фантазирам за секс со некој непознат што ке ме спаси од негативците (звучи као филм со приказна дензел ин дистрес).

Член од
14 декември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
1
Нема што да пишуваат тоа се подразбира дека го сакаат како ние што сакаме со помлади женцки...нормална работа, младо си е младо... :)
Е па не знам дали баш се подразбира, баш тоа би сакал да го слуишнам од понежниот пол поопширно:) Можеби е малце Оф-топик но нормално е и се разбира во голем број има мажи со помалди девојки, а пак обратно жени со помлади мажи е каде каде поретко ... Па така да ...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ne veruvam
zenata sekogas e nezasitna,sekogas bara povike i povike :)
Јас мислам дека сум жена освен ако во меѓувреме не ми го смениле полот.Незаситна жена има друго име = нимфоманка.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Е па не знам дали баш се подразбира, баш тоа би сакал да го слуишнам од понежниот пол поопширно:) Можеби е малце Оф-топик но нормално е и се разбира во голем број има мажи со помалди девојки, а пак обратно жени со помлади мажи е каде каде поретко ... Па така да ...
додека сме помлади бркаме постари мажи :) нормално не мнг постари (барем не јас) ама не знам како ке размислувам кога ке подостарам , можда ипак млаѓе је слаѓе :pos::pos::pos:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Во Македонија, кур да види.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
8 од 10 жени не сакаат да пробаат анален ама 9 од 10 сакаат секс со двајца или тројца. Е како ќе го изведите тоа ај кажете ми :cautious:

Член од
7 јуни 2011
Мислења
22
Поени од реакции
8
хахахахаххахахах добро ти беше ова со заспивањево...абе океј и ја сум тинејџер и со мои врснички праам муабет за такви ствари.. уште не сум напраил некој таков добар муабет со некоја ЖЕНА (за жал)...али ќе биде кад-тад :wink:
тинејчери аус!!! лауфен... Ничт фур киндер!!! кеин, дас ничт!!! ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom