Познат ми е филмот од негде... Unfaithful да не се викаше случајно?Не знам зошто, секогаш сум сакала брз секс во вц во кафич кај што ќе пиеме кафе... Ама срам ми е.
Може да идат у ВЦ у дискотека каде што е нормално се да правиш освен да идеш по нужда.Не препорачувам поради the "walk of shame" и гневната „публика“ пред врата.
Lucky guessВо казината е чисто. Ваљда.
@мкд владе да не ме манијачиш? Сега бев таму сталкер еден низаеден.
Владе може сепак судбината е на наша страна.Lucky guess
Znam, bezveze vkraj, baska i pretsobje ima kade cekaat red, vratata ne se zaklucva ( barem na maskoto wc ), a i zvucnata izolacija ne im e bas naj najВладе може сепак судбината е на наша страна.
А во вц во портал не ми е желба, ем е мало, тесно, ем измочана е шољата. Нема ни хартија да се забришеш.
Немој да си измислуваш едното вц е заклучено од како постои портал. Па претсобје бе, ко демек во на Мајкл Џексон куќата сме, па предсобјето викаш. За звучната изолација не знам, прдна ли ти па те слушнаа во претсобјето?Znam, bezveze vkraj, baska i pretsobje ima kade cekaat red, vratata ne se zaklucva ( barem na maskoto wc ), a i zvucnata izolacija ne im e bas naj naj
Hartija ima
И на казан додека се вари ракијата?Не знам дали има нешто останато да ми е фантазија, само у авион се немаме онадено, дека децата беа со нас, и мора еден со нив да седи, инаку се остало испробано
Prosti mi, neuk sum jas, ete neznam strucno kako se vika prostorijata od wcto pred da vlezis da mockas vo posebnata prostorija nameneta za mockanje od istoto wc.Немој да си измислуваш едното вц е заклучено од како постои портал. Па претсобје бе, ко демек во на Мајкл Џексон куќата сме, па предсобјето викаш. За звучната изолација не знам, прдна ли ти па те слушнаа во претсобјето?
Ете идеа!И на казан додека се вари ракијата?
а тек на количка голема од маркети, може и во движење, па кога ќе наиде на нерамнина удар и влага до ташаци...Не знам дали има нешто останато да ми е фантазија, само у авион се немаме онадено, дека децата беа со нас, и мора еден со нив да седи, инаку се остало испробано