Кои се женските сексуални фантазии?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
А како така ја онадел неколку минути додека гледала наведната? Се онесвестила, не носела гаќи, не ми е јасно како а и страв ми е да се наведнам во јавност сега.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.786
Не знам зошто, секогаш сум сакала брз секс во вц во кафич кај што ќе пиеме кафе... Ама срам ми е.
Познат ми е филмот од негде... Unfaithful да не се викаше случајно?

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.631
Поени од реакции
26.464
Не препорачувам поради the "walk of shame" и гневната „публика“ пред врата. :D
Може да идат у ВЦ у дискотека каде што е нормално се да правиш освен да идеш по нужда.
Шмркаат, се тепаат, се сексаат, дуваат, договараат ферки.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Не знам дали има нешто останато да ми е фантазија, само у авион се немаме онадено, дека децата беа со нас, и мора еден со нив да седи, инаку се остало испробано :pipi:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.064
Поени од реакции
23.506
Владе може сепак судбината е на наша страна.
А во вц во портал не ми е желба, ем е мало, тесно, ем измочана е шољата. Нема ни хартија да се забришеш.
Znam, bezveze vkraj, baska i pretsobje ima kade cekaat red, vratata ne se zaklucva ( barem na maskoto wc ), a i zvucnata izolacija ne im e bas naj naj :(
Hartija ima :toe:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Znam, bezveze vkraj, baska i pretsobje ima kade cekaat red, vratata ne se zaklucva ( barem na maskoto wc ), a i zvucnata izolacija ne im e bas naj naj :(
Hartija ima :toe:
Немој да си измислуваш едното вц е заклучено од како постои портал. Па претсобје бе, ко демек во на Мајкл Џексон куќата сме, па предсобјето викаш. За звучната изолација не знам, прдна ли ти па те слушнаа во претсобјето?

Член од
28 август 2013
Мислења
4.414
Поени од реакции
13.421
Не знам дали има нешто останато да ми е фантазија, само у авион се немаме онадено, дека децата беа со нас, и мора еден со нив да седи, инаку се остало испробано :pipi:
И на казан додека се вари ракијата?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.064
Поени од реакции
23.506
Немој да си измислуваш едното вц е заклучено од како постои портал. Па претсобје бе, ко демек во на Мајкл Џексон куќата сме, па предсобјето викаш. За звучната изолација не знам, прдна ли ти па те слушнаа во претсобјето?
Prosti mi, neuk sum jas, ete neznam strucno kako se vika prostorijata od wcto pred da vlezis da mockas vo posebnata prostorija nameneta za mockanje od istoto wc.
Maskoto ne se zaklucva, za zenskoto stvarno neznam.
Treba da prdnam za da znam ili :cautious:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Можам сите сексуални фантазии да ги сфатам освен една, од темава прашав онака другарка што и е неа фантазија, сакала во спалната на свекрва и и свекорот да се секса. Бљак, тоа не е фантазија, тоа е не дај боже.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.240
Поени од реакции
16.382
а тек на количка голема од маркети, може и во движење, па кога ќе наиде на нерамнина удар и влага до ташаци...

Kajgana Shop

На врв Bottom