Кои работи ви се turn on, a кои turn off кај спротивниот пол?

F

Flatter

Гостин
Тurn on

Природна убавина без многу шминка и секако да не е 24 часа на ден со шминка, добра нога и задник(немора да е слаба или пак да има добро тело како модел) исто така и да е секогаш средена и педантна, да е добра организаторка, да знае да направе ручок и да знае да чисте(пошто јас како можам да правам ручок и да чистам така и она) друго да е секогаш средена и уредна во Домот, да знае што сака во животот и да е вредна(а не која која е мрзла и неможе од сабајле да стане а камо ли кафе да си сваре) друго штооо па да е културна и да не има 10-100-1000 бивши исто да не пие да не пуше да не се дрогира и да не јаде трава или тоа како го викаа, и да не забравам да знае да измие тоа садовите што јадела тоа чиниите, чашите, тенџерињата и џезвињата за кафе и да знае да пере на перлана исто така и да е културна и да не вика(дере) и зборе многу на глас, исто така и да биде верна и да не гледа во други машки, и на крајот преостанува да има добра нога(на стапало де мослам офф) за да и ја лижам така убаво...
И толку само.

Turn off

К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва,
К*рва,
К*рва, К*рва, К*рва,
К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва,

Последно уредено од модератор:
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.743
Поени од реакции
13.539
Turn off
Неодржан физикус, недоволно обрнување на внимание на себе, нехигиена, несреденост.
Личен невкус за облека - фигура со 3пати помал/поголем конфекцијски број на себе. Шљокици, glitter, штикла која не може да ја носи.
Психолошки - константно вадење низ нос, одмаздољубие, опсесивна посесивност. Без свое „јас“ неодлучност и цепидлачење до танчина.

Turn on
да сака да експрериментира со кулинарски вештини (заедно ќе праиме ствари :D)
Да чита книги, филмоман, обожавател на уметност и настани
Љубител на животни, особено отсекот felis silvestris catus
Вредна. Да не се срами од работата.
Да свири некој музички инструмент совршено
Физикус и outlets: кратка коса понекогаш може да ме заинтригира да иницирам побрзо некаков муабет, убаво обликувани раце со неголеми нокти, наочари кои и` стојат, весели очи, избор на облека според околностите - не нешто скапо, но да ја личи. Штикла ако знае перфектно да се носи со неа. Knickers.... ough!

Непушач би преферирал иако не е пресудно.
Да пие боемски до одредена точка на веселост.

F

Flatter

Гостин
isto izdepilirani muzi mi se mnogu losh trn of, aman se znae koj treba da e mazen u edna vrska, jas lichno sakam nesto da me grepka, i koa ke go gushnam da znam deka muz ijam u race.
А п*нисот? Нели треба да е мазен?
Јас мислам дека најдобро е п*нисот да биде мазен.
Ако е мазен кога ќе го лижеш исто како сладолет да лижеш...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.748
Поени од реакции
34.355
usta za pusenje
sisa za medalja
zdrav gz
meka faca

zenski igri

G

Goldie

Гостин
Нема поголем turn off од курви за внимание (attention whores) ја гледаш се онака ти се свиѓа и после тоа гледаш по фејсбуци и слично социјални мрежи еден куп „случајно“ разголени слики со цел да привлече внимание. Со такви никогаш не би можел да планирам ништо сериозно, оти најчесто освен што се убави/секси друго скоро ништо добро не поседуваат.

Инаку turn on
Симпатично женствено лице пропратено со убави очи, да готви добро, скромни девојки (што не бараат ништо посебно а баш заради тоа заслужуваат се :)) и тоа е тоа накратко.

Член од
11 март 2010
Мислења
7
Поени од реакции
9
Turn on: жени со насмевка на лицето и чаша добро црно вино во раката.
Turn off: жени што пушат цигари одејки по улица, целосно намуртени...

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Море како сум накурчен на цела женска популација, све ми е на офф моментално.

Член од
29 јануари 2016
Мислења
26
Поени од реакции
5
Абе, коа ми се ебе стварно ми се ебе, нема тука он/офф.
Од коа ке свршам(док не ми се приебе пак), се ми е накако турн офф.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom