Кои работи ви се turn on, a кои turn off кај спротивниот пол?

F

Flatter

Гостин
Тurn on

Природна убавина без многу шминка и секако да не е 24 часа на ден со шминка, добра нога и задник(немора да е слаба или пак да има добро тело како модел) исто така и да е секогаш средена и педантна, да е добра организаторка, да знае да направе ручок и да знае да чисте(пошто јас како можам да правам ручок и да чистам така и она) друго да е секогаш средена и уредна во Домот, да знае што сака во животот и да е вредна(а не која која е мрзла и неможе од сабајле да стане а камо ли кафе да си сваре) друго штооо па да е културна и да не има 10-100-1000 бивши исто да не пие да не пуше да не се дрогира и да не јаде трава или тоа како го викаа, и да не забравам да знае да измие тоа садовите што јадела тоа чиниите, чашите, тенџерињата и џезвињата за кафе и да знае да пере на перлана исто така и да е културна и да не вика(дере) и зборе многу на глас, исто така и да биде верна и да не гледа во други машки, и на крајот преостанува да има добра нога(на стапало де мослам офф) за да и ја лижам така убаво...
И толку само.

Turn off

К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва,
К*рва,
К*рва, К*рва, К*рва,
К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва, К*рва,
 
Последно уредено од модератор:
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.648
Поени од реакции
13.112
Turn off
Неодржан физикус, недоволно обрнување на внимание на себе, нехигиена, несреденост.
Личен невкус за облека - фигура со 3пати помал/поголем конфекцијски број на себе. Шљокици, glitter, штикла која не може да ја носи.
Психолошки - константно вадење низ нос, одмаздољубие, опсесивна посесивност. Без свое „јас“ неодлучност и цепидлачење до танчина.

Turn on
да сака да експрериментира со кулинарски вештини (заедно ќе праиме ствари :D)
Да чита книги, филмоман, обожавател на уметност и настани
Љубител на животни, особено отсекот felis silvestris catus
Вредна. Да не се срами од работата.
Да свири некој музички инструмент совршено
Физикус и outlets: кратка коса понекогаш може да ме заинтригира да иницирам побрзо некаков муабет, убаво обликувани раце со неголеми нокти, наочари кои и` стојат, весели очи, избор на облека според околностите - не нешто скапо, но да ја личи. Штикла ако знае перфектно да се носи со неа. Knickers.... ough!

Непушач би преферирал иако не е пресудно.
Да пие боемски до одредена точка на веселост.
 
F

Flatter

Гостин
isto izdepilirani muzi mi se mnogu losh trn of, aman se znae koj treba da e mazen u edna vrska, jas lichno sakam nesto da me grepka, i koa ke go gushnam da znam deka muz ijam u race.
А п*нисот? Нели треба да е мазен?
Јас мислам дека најдобро е п*нисот да биде мазен.
Ако е мазен кога ќе го лижеш исто како сладолет да лижеш...
 

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.505
Поени од реакции
33.665
usta za pusenje
sisa za medalja
zdrav gz
meka faca

zenski igri
 
G

Goldie

Гостин
Нема поголем turn off од курви за внимание (attention whores) ја гледаш се онака ти се свиѓа и после тоа гледаш по фејсбуци и слично социјални мрежи еден куп „случајно“ разголени слики со цел да привлече внимание. Со такви никогаш не би можел да планирам ништо сериозно, оти најчесто освен што се убави/секси друго скоро ништо добро не поседуваат.

Инаку turn on
Симпатично женствено лице пропратено со убави очи, да готви добро, скромни девојки (што не бараат ништо посебно а баш заради тоа заслужуваат се :)) и тоа е тоа накратко.
 
Член од
11 март 2010
Мислења
7
Поени од реакции
9
Turn on: жени со насмевка на лицето и чаша добро црно вино во раката.
Turn off: жени што пушат цигари одејки по улица, целосно намуртени...
 
Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.078
Море како сум накурчен на цела женска популација, све ми е на офф моментално.
 
Член од
29 јануари 2016
Мислења
26
Поени од реакции
5
Абе, коа ми се ебе стварно ми се ебе, нема тука он/офф.
Од коа ке свршам(док не ми се приебе пак), се ми е накако турн офф.:pos:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom