машала интересно е Ама ти се погоди некоја потешка ќе ти паднат рацете х)ја незнам зашо, ама ми праи кеиф многу...коа ке ја зеам у руки, и ке ја заковам на некој ѕид цурата...
Da ti kazam pravo duri i epten mi e ona.....hmmm ne znam kako da se izraam ama iam primeteno deka mnogu pobrzo taka zbrkuvam rabota odkolku bilo kako...znachi doggie:kesa::smir:дечки не мислите ли за позата кога машкото е од зад е многу секси ?:back:
Па секој втор го вика тоа Тоа е доги де сите шо збореме х)дечки не мислите ли за позата кога машкото е од зад е многу секси ?:back:
Тешко е за објаснување ама ќе пробам.
Она е легната бочно. Ногата со која лежи на креветот е испружена, а другата издадена напред и свиткана. Моето лево колено влегува меѓу двете нејзини нозе, а десното спуштено блиску (или допрено до) г'зот. Рацете и се испружени нагоре (може и да фати нешто), а косата таква што и го открива целото лице. Значи цицките и се онака опуштени и навалени на десно. Десната лежи симпатично на креветот. Функционира подобро со девојки со поголеми цицки. Значи додека ја ебеш, имаш преглед на сите битни особини, кои го надополнуваат впечатокот. Плескање по г'з, кубење за коса или масажа некаква е по избор.
Истата поза може да се проба од другата страна, т.е. девојката се врти за 180 степени. Ова е битно ако треба да се подеси аголот на пенетрација за да ви биде боље на двајцата, поради специчичноста на дадената пичка, закривеноста на курот на мушкото и слични варијабили.
Звучи стерилно, ама функционира во пракса и одлично е. Штета што последен пат го имам правено пред 4 години.
капацитет на лифтинг ми е до 70 кгм, поише неможам да носам подолго време, а и битно е многу да е цурата жива до еластична, зашо има и некои шо се по 55 кила ама се тешки као котва се... до гавола...зашо не разбираат дека рамениците на момакот не се закачалка за капут...него и они треба малце да се подкренат од време на време...е тоа...:nenene:машала интересно е Ама ти се погоди некоја потешка ќе ти паднат рацете х)
капацитет на лифтинг ми е до 70 кгм, поише неможам да носам подолго време, а и битно е многу да е цурата жива до еластична, зашо има и некои шо се по 55 кила ама се тешки као котва се... до гавола...зашо не разбираат дека рамениците на момакот не се закачалка за капут...него и они треба малце да се подкренат од време на време...е тоа...:nenene:
пробај брате, само пази муда да не ти омлитави некоја, зашо ако не ја потпреш брзо на ѕид или ако е млитава ко котва она, мож да си ги носиш после у кеса подврзани...:pos2:Брат ти луд си жими комшиката х) Па ке им кажеш како бе Или па ќе ги закачиш со нешо или ке ги врзеш со некое јаже па јажето преку лустер (ако ме сваќаш) па полесно е така за кревање него за гз коа ја држиш... додуша може и некрофил да искочеш ако ја задавиш :/ ама јбг живот :/
Пс. ќе го пробам ова со некоја слаба (твоето не ова со јажето)