Кое чувство е подобро - кога сакаш или кога те сакаат?

Z

ZeroStyle

Гостин
Aбе секогаш има некој што те сака. Ама не е лесно да се погодите и двајцата да се сакате,онака,баш вистински. :banned:

И не е баш кул да те сакаат,не знам што им тука толку "Кул".
Убаво е,ама не е поубаво од возвратена љубов. Не е ни покул :S
 
Член од
20 јуни 2008
Мислења
17
Поени од реакции
2
Јас мислам дека тие две работи не можат да те направат среќни ако се одделно!!! Ако некој ве сака, вас *** ве боли, зш вие не го сакате, а ако вие бескрајно сакате и ако не ви е возвратена љубовта ќе бидете мнн повредени, така да најбоље е или двете или некој идиот кој ќе трча по вас ;):smir:
 

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
за љубов се потребни двајца.Убаво е да сакаш и љубовта да ти е возвратена...ај да не филозофирам важно мислам дек и двете работи одат во едно пошо ако сакаш а љубовта не ти е возвратена ти се чини дека џабе живееш или пак на тој што е безнадежно вљубен во тебе
 

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
52
Е јас се прашувам кое чуствое поарно: Да ебеш или да те ебат?
 
Член од
2 јули 2008
Мислења
109
Поени од реакции
1
Sekogas e podobro custvoto,koga znaes deka si sakan,deka si cenet,deka si pocituvan,no sto ke ti e seto toa koga toj sto te saka ti ni na kraj pamet ne go stavas...znaci dojdovme do zaklucokot deka e podobro da bide obostrana ili nikakva,oti vo vtoriot slucaj nema da bide ljubov tuka ke bide izmacuvanje za dvajcata:)
 

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Поубаво ми е кога јас сакам, знам дека давам се од себе и дека се трудам, би ми сметало само ако на сето тоа сака да ме повреди.
И не ми е секогаш пријатно кога ме сакаат затоа што знам дека можеби никогаш нема да му ја возвратам љубовта во иста мера.
 
Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
незнам размислував како да ги поделам чувствата незнам доста добро се осекам кога сакам бидејки скоро никого не мразам а исто добро се осекам кога ме сакаат
 
E

`EsCaPe`

Гостин
Мислам подобро е да сакаш.. Ќе боли ако не е возвратена љубовта, но сепак вие сте тие што ги чувствувате тие пеперутките у стомак, возбудата кога ќе го/ја видите..
А што ако некој ме сака ? ..И да ми угодува колку сака, ја ако не осеќам ништо за него, не би ми причинувало тоа никакво задоволство, баш напротив, би ме замарало..

Најдобро обострани чувства, ама на темава.. подобро е кога сакаш:smir:
 

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Iskreno djabe ke me saka nekoj sto posle celo vreme ke mi dosaga a jas nema da mozam da go otkacam, no i djabe ke sakam nekoj sto mene ne me saka zatoa sto so toa ke dobijam samo bolka i nisto drugo.Zatoa se soglasuvam so nekoi licnosti deka vozvratenata ljubov e najdobra...
 
Член од
26 јуни 2008
Мислења
79
Поени од реакции
3
Najubavo cuvstvo e koga im pruzis ljubov na drugite a usto e poubavo e i koga tie ti vozvrakaat so odredena mera:pipi:
 

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
What a grand thing, to be loved!
What a grander thing still, to love!

- Victor Hugo

Најубаво е кога љубовта е возвратена, кога сакаш и те сакаат истовремено. Но, кога веќе треба да се бира, би рекла - да сакаш.

Можеш да ја имаш целата љубов на светот од некој а сепак да не можеш ни да се замислиш со него. Мал пример е љубовта кон некоја славна личност од некој нејзин обожавател, а можеби таа славна личност нема ниту да го забележи постоењето на тој нејзин обожавател, а дури и да е совршено свесна за таа љубов, прашање е дали и колку таа љубов би и` значела.
Кога човекот љуби има отворено срце и сила и е подготвен несебично да дава и тоа е една од најголемите доблести дури и по цена да не го добие очекуваниот возврат.
 
Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
јас сакам да ме сакат некој а ретко се заљубвам и ко ке се заљубам не знам кај сум..зато нек ме сакет лугево :)
 

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
да сакаш и да бидеш сакан истовремено нема подобро од тоа:back:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom